facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Παναττική απεργία από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, 24ωρη απεργία

ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία), Αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά την απεργία και να μην παραλάβει τα φύλλα της επίταξης


Λεωφορεία & Τρόλεϊ, στάση εργασίας 12:00 έως 16:00


Προαστιακός, στάση εργασίας 12:00 έως 16:00


Τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ αναμένεται να κινηθούν κανονικά


Σε έκτακτη συνεδρίαση της η ΓΣΕΕ, ως έκφραση έντονης διαμαρτυρίας προκήρυξε 24ωρη παναττική απεργία για την Τετάρτη 6/2/2013. 

Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10:30πμ στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας. 

Παράλληλα και η ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη παναττική απεργιακή κινητοποίηση για όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ, προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά.

H ΑΔΕΔΥ «καταδικάζει με απόλυτο τρόπο την κυβερνητική απόφαση να προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών. Είναι η δεύτερη φορά, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, που καταφεύγει σε αυτήν την αντιδημοκρατική πρακτική ποινικοποίησης των εργατικών και απεργιακών αγώνων, επιβεβαιώνοντας με τις πράξεις της ότι η Δημοκρατία, τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων, βρίσκονται πλέον σε αναστολή



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news