facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: διευρύνονται οι κατηγορίες ένταξης

Τη διεύρυνση των κατηγοριών των δικαιούχων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ ανακοίνωσε στο Σκάι ο ...σύμβουλος επικοινωνίας της επιχείρησης, Γιάννης Παπάζογλου.

Παράλληλα, η έκπτωση που παρέχεται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Τιμολογίου της ΔΕΗ θα ανέλθει έως το 42%, έναντι 30% που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαιούχοι ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ είναι πλέον και τα άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν μπορεί να υποβληθεί αίτηση μέσω της ιστοσελίδα της ΔΕΗ για την κατηγορία των ατόμων που χρήζουν ενεργοβόρας μηχανικής υποστήριξης, διότι αναμένονται περαιτέρω οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Το Τιμολόγιο έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν χαμηλό ετήσιο εισόδημα, έως 12.000 ευρώ, συν 3.000 για κάθε τέκνο, για άτομα που πάσχουν από αναπηρία 67% και άνω, και για τους μακροχρόνια άνεργους.

Οι αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο υποβάλλονται τηλεφωνικά κατά τη τελευταία εβδομάδα, με αστική χρέωση, στον αριθμό 210 9298000. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από το Κοινωνικό Τιμολόγιο οφείλουν να έχουν στη διάθεσή τους έναν πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ.

econews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news