facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ξέσπασε σε κλάματα on air ο προέδρος των ΚΤΕΛ Θεσ/νικης [video]

«Αν υπάρχει κράτος ας έρθουν να βάλουν πετρέλαιο»

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τράβηξαν χειρόφρενο το πρωίτης Δευτέρας λόγω οικονομικών προβλημάτων και συγκεκριμένα εξαιτίας έλλειψης καυσίμων.

Εκτελούνται μόνο τα μαθητικά δρομολόγια και η γραμμή Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ ζήτησε συγγνώμη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Είπε ότι οι οδηγοί είναι σε πλήρη ετοιμότητα και με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, να έρθουν να βάλουν πετρέλαιο για να λήξει το θέμα

Όπως τονίζουν το κράτος από το 2009 οφείλει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από διάφορες αναθέσεις, όπως πχ τη μεταφορά μαθητών.

Η έλλειψη ρευστότητας επηρεάζει τόσο τους εκατοντάδες κατοίκους των περιοχών αυτών, για τους οποίους το ΚΤΕΛ είναι το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς, αλλά και τους 350 εργαζόμενους και μετόχους των ΚΤΕΛ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης σημείωσε ότι δέχεται καθημερινά τηλεφωνικές απειλές, λόγω της διακοπής των δρομολογίων.

«Είμαστε σε απόγνωση, φτάσαμε σε οριακό σημείο και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Καθημερινά εκτελούμε 5.000 χιλιόμετρα και ξοδεύουμε 3.000 λίτρα πετρέλαιο. Μας οφείλει χρήματα ο ΟΑΣΘ, το δημόσιο και οι δήμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κινήσουμε τα αυτοκίνητα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των ΚΤΕΛ, κ. Μαργαριτόπουλος.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news