facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Στους Θρακομακεδόνες ζει ο ιερέας με τα 3εκ. ευρώ!

1,3 εκ. ευρώ κατέβαλε στην ΔΟΥ Αχαρνών για να κλείσει την… μαύρη τρύπα! Σε πολυτελή διώροφη κατοικία στους Θρακομακεδόνες ζει ο «ιερέας» που διέθετε τον τραπεζικό λογαριασμό ύψους μόλις… 3 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ιερέας με σημαντικό ρόλο στην οικονομική διαχείριση της Μητρόπολης Περιστερίου είναι ο εν λόγω κληρικός που δέθετε αυτό το αστρονομικό ποσό!σύμφωνα με το acharnorama.gr

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της η Εφημερίδα το «ΒΗΜΑ», στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι για τον ιερέα αυτόν έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι προχωρούσε σε παράτυπες λαχειοφόρους αγορές, ότι καρπώθηκε χρήματα από την Αττικό Μετρό(!) για έργα στην εκκλησία που ιερουργεί, για υφαρπαγή χρημάτων από παγκάρια μέχρι και για κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ.

Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τις κατηγορίες ανυπόστατες. Εντυπωσιακό είναι ότι στην αρχική επικοινωνία του "Βήματος" αρνήθηκε ότι είναι αυτός που εντοπίστηκε με τα τρία εκατομμύρια ευρώ και σε δεύτερη επικοινωνία αρνήθηκε ότι έχει το συγκεκριμένο όνομα - του ελεγχόμενου από τον ΣΔΟΕ - και δήλωσε άλλη ταυτότητα.

Ο ιερέας διαμένει τα τελευταία χρόνια σε πολυτελή διώροφη κατοικία, με μικρό εκκλησάκι στην αυλή, στους Θρακομακεδόνες.

Ο ίδιος έσπευσε να καταβάλει πρόστιμο περίπου 1,3 εκατ. ευρώ στην εφορία Αχαρνών για να κλείσει την "μαύρη τρύπα" ανάμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς και την φορολογική δήλωσή του. Η έρευνα του ΣΔΟΕ ωστόσο συνεχίζεται, έπειτα από νεότερες καταγγελίες, οι οποίες αφορούν στην παρακράτηση - από ιερείς - χρημάτων από τα παγκάρια αλλά και για λαχειοφόρους αγορές που έγιναν χωρίς την τήρηση των απαραίτητων παραστατικών.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news