facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κατάληψη όλων των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 19/11

Σ.  Ε.  Δ.  Α.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Αθήνα : 16 - 11- 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Μετά την άρνηση του Δημάρχου Αθηναίων στο αίτημα των εργαζομένων να μην σταλούν οι καταστάσεις των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων, προχωρήσαμε αρχικά σε κατάληψη της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε καθολική κατάληψη του Δημαρχιακού Μεγάρου, παρόλο που τα ΜΑΤ είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το κτήριο.
Κατά τη διάρκεια της κατάληψης απηύθυναν χαιρετισμό :

ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ και Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Β. Πολυμερόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Θ. Μπαλασόπουλος και ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Κ. Τσικρικάς ενώ παρίστανται και εκπρόσωποι άλλων Σωματείων του Δήμου καθώς και της ΠΟΠ – ΟΤΑ.
Το Δ.Σ. του ΣΕΔΑ σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συνέχιση των κινητοποιήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο. Tη Δευτέρα 19-11-2012 κατάληψη όλων των υπηρεσιών και των χώρων του Δήμου Αθηναίων. Καμία υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει στο Δήμο Αθηναίων με εξαίρεση τις ευαίσθητες κοινωνικά υπηρεσίες (Παιδικοί Σταθμοί, Κοιμητήρια, ‘Ιδρυμα Αστέγων) και κάλεσε και τα άλλα Σωματεία και τους εργαζόμενους σε καθολική συμμετοχή.
Τη Δευτέρα 19/11/2012 στις 10 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων στο Δημαρχείο (Λιοσίων 22) όπου θα γίνει ανοιχτή συνέλευση για να αποφασιστεί η μορφή την οποία θα πάρει η όλη κινητοποίηση.

Ο Σύλλογος καλεί τον Δήμαρχο Αθηναίων να προχωρήσει σε αναστολή των υπηρεσιών του Δήμου και να πάρει απόφαση ότι δεν θα σταλεί καμία κατάσταση εργαζομένων για διαθεσιμότητα. Να σταματήσει τα ευχολόγια και να είναι συνεπής σ΄αυτά τα οποία λέει και αυτά τα οποία πράττει.

Επειδή βαρεθήκαμε τις καλές προθέσεις, τις διαπιστώσεις και τις ανώδυνες συμπαραστάσεις από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο τους ζητάμε να σταματήσουν αυτή την τακτική και να προχωρήσουν σε πράξεις.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να εκδοθούνε καταστάσεις συναδέλφων για απόλυση και συγχρόνως θα καλύψουμε τους εργαζόμενους στη Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού ώστε να μην κινδυνεύει η εργασιακή τους υπόσταση.

Είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας για μας να μη δοθεί κανένα όνομα για απόλυση.

KANENAΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ - ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ

ΟΛΟΙ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

και στις 10.00 π.μ. στη συγκέντρωση
στο Κεντρικό Δημαρχείο (Λιοσίων 22)

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news