facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα: Κι αν γίνει σεισμός; - Τι θα συμβεί με τα 100 παιδιά του Α' Παιδικού Σταθμού της Τριών Ναύαρχων;


Κραυγή αγωνίας από τους γονείς του Α' Παιδικού Σταθμού Πάτρας, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Το σεισμόπληκτο κτίριο δεν έχει επισκευαστεί με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ποιδιών που φιλοξενούνται εκεί. Διαβάστε την επιστολή που έστειλαν οι γονείς στον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων:

"Εμείς οι γονείς του Α΄ Παιδικού Σταθμού του Δήμου, διαμαρτυρόμεθα για την αδιαφορία που έδειξαν οι υπηρεσίες σας, σύμφωνα με τα παραπάνω σχετικά έγγραφα που σας επισυνάπτουμε και αποδεικνύεται, ότι οι υπάλληλοι σας και οι υπεύθυνοι, τόσο πολιτικοί προϊστάμενοι όσο και οι διοικητικοί, αδιαφορούν κατά εξακολούθηση.

Με το (1) σχετ. υποβλήθηκε φάκελος επισκευής στο Τ.Α.Σ. Αχαΐας για την επισκευή του παραπάνω κτιρίου του θέματος από την υπηρεσία Τεχνικών έργων και ειδικότερα από τον υπάλληλο κ. Δημήτρη Κακογιάννη Μηχανικό.


Ο φάκελος όπως αποδεικνύεται με το (2)σχετ. έχει ελλείψεις όπως απαιτούσε η παραπάνω υπηρεσία και ο υπάλληλος αρνιόταν να αποστέλλει στην υπάλληλο του Τ.Α.Σ. κας. Αγαθή Νείλα Αρχ/των Μηχανικό, που είχε χρεωθεί τον συγκεκριμένο φάκελο.

Σας γνωρίζουμε επίσης ένας από τους γονείς τυγχάνει να είναι υπάλληλος της παραπάνω υπηρεσίας και σε ερώτηση της διευθύντριας του σταθμού κας. Αναστασίας Παπανικολοπούλου, γιατί δεν προχωρά ο φάκελος από την υπηρεσία, διαπιστώθηκε αδράνεια από τον συντάξαντα του φακέλου κ. Δημήτρη Κακογιάννη.

Παρά τις προσπάθειες της διευθύντριας και της επικοινωνίας καθημερινά με τον γονέα παιδιού του σταθμού ως υπαλλήλου του Τ.Α.Σ. δεν προχώρησε η άδεια επισκευής του σταθμού.

Τέλος με το (3) σχετ. η υπηρεσία έθεσε τον παραπάνω φάκελο (1) σχετ. οριστικά στο αρχείο χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους σας.

Αυτό σημαίνει ότι η επισκευή του σταθμού θα βαρύνει τον Δήμο και κατά συνέπεια όλους εμάς τους πολίτες, ενώ θα γινόταν από κρατικούς πόρους δωρεάν.

Μετά από αυτή την στάση σας καταγγέλλουμε την στάση και συμπεριφορά τόσο των πολιτικών προϊσταμένων όσο και των διοικητικών για την συμπεριφορά του υπαλλήλου σας και κάθε πράξη που χρεώνει τους πολίτες αυτής της πόλης, που τόσα δεινά βιώνει όπως όλος ο Ελληνικός Λαός.

Ζητάμε άμεσα να επανέρθετε στο Τ.Α.Σ. και σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο δοθεί οριστική λύση.

Εξάρουμε τις προσπάθειες της διευθύντριας και όλου του προσωπικού του σταθμού για τον αγώνα τους, όσο και την καλή λειτουργία του, για το καλό και την ασφάλεια των παιδιών μας.

Ρωτάμε αν γίνει σεισμός και καταρρεύσει το κτίριο που έχει δεκάδες παιδιά (100) ποίος θα έχει την ευθύνη;

Για να μην θρηνήσουμε θύματα, πάρετε τώρα Εδώ & Τώρα μέτρα για την αποκατάσταση του σεισμόπληκτου σταθμού".

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news