facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ζεις στην Πρέβεζα και κόπηκε το ρεύμα το βράδυ; Θα μείνει έτσι μέχρι το πρωί!

Ζεις στην Πρέβεζα και κόπηκε το ρεύμα από πτώση κεραυνού το βράδυ; Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το πρωί που πιάνουν δουλειά οι υπάλληλοι της ΔΕΗ για να δεις το φως το αληθινό.

Αυτά συμβαίνουν στην Πρέβεζα εν έτη 2012, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τις βραδινές ώρες υπάρχει μόνο ένα άτομο βάρδια προκειμένου να επέμβει σε περιπτώσεις που εγκυμονούν κινδύνους για τους πολίτες και τότε μόνο για να διακόψει το ρεύμα, σε περιπτώσεις φωτιάς, πτώσης στύλου κ.λπ., και όχι για αποκατάσταση της όποιας βλάβης.

Αυτό θα γίνει την άλλη μέρα το πρωί οπότε και θα αναλάβουν βάρδια περισσότερα άτομα και θα ενεργήσουν προκειμένου να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Έτσι λοιπόν έγινε και σήμερα Στο σκοτάδι έμεινε από τις 3 τα ξημερώματα ένα μεγάλο μέρος της Πρέβεζας.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έντονα και από το γεγονός του ότι δεν υπήρχε από πουθενά ενημέρωση. 

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι σπάνιο και ούτε πρωτόγνωρο κυρίως για την συγκεκριμένη περιοχή αφού αποδεδειγμένα όποτε βρέχει όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάζεται.

Αναγνώστες, τηλεφωνούσαν στο pamepreveza.gr από το πρωί για να καταγγείλουν το φαινόμενο αφού "κάθε φορά που βρέχει τα ίδια και ίδια" είπε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, σήμερα γύρω στις 3 τα ξημερώματα, προήλθε από πτώση κεραυνού και βύθισε στο σκοτάδι την περιοχή…

Όμως ουδείς υπήρχε τα ξημερώματα έτσι ώστε να αποκαταστήσει την βλάβη αφού δεν προβλέπεται από την ΔΕΗ για πόλεις με μικρό πληθυσμό, εκτός από μόνο ένα άτομο βάρδια που θα επέμβει σε περίπτωση μόνο κινδύνου και μόνο για να διακόψει την παροχή ρεύματος.

Η βλάβη ξεκίνησε να αποκαθίσταται όταν έπιασε δουλειά η βάρδια στις 7 το πρωί που αριθμεί περισσότερα άτομα και έτσι μέσα σε μιάμιση περίπου ώρα επανήλθε το ρεύμα.

pamepreveza

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news