facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου:Στοιχεία για Μιχαηλίδη και Φουάντ ζητά η Κύπρος

Στοιχεία για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τον Αλ Ζαγιάντ Φουάντ οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος από την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε η Κύπρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κυπριακές αρχές ενεργοποίησαν το μηχανισμό δικαστικής συνδρομής και ήδη έχουν ζητήσει από την Ελλάδα στοιχεία για τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, που είναι Κύπριοι υπήκοοι.

Τους δυο άνδρες ενέπλεξε στην υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας κατά την συμπληρωματική απολογία που είχε δώσει ενώπιον του ειδικού ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Σημειώνεται ότι, μετά τις αποκαλύψεις Ζήγρα, ο πρώην υπουργό Εσωτερικών Κ. Μιχαηλίδης είχε προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη καταθέτοντας εναντίον του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου μήνυση και αγωγή υποστηρίζοντας ότι όλα όσα είπε εναντίον του αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του, με στόχο να επιτύχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news