facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βόμβα μεγατόνων αναμένεται να σκάσει σε δήμο της Αχαΐας

Υπόθεση η οποία αναμένεται να αποτελέσει την αφορμή για να περάσουν από ψηλό κόσκινο εκατοντάδες αποφάσεις για πληρωμή ενταλμάτων Καλλικρατικού Δήμου της Αχαΐας, θα φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες του Κόσμου τις επόμενες ημέρες στο γραφείο του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.

Η υπόθεση αφορά στο κατά πόσο σε μεγάλο μέρος ενταλμάτων του συγκεκριμένου Δήμου, η υπογραφή για πληρωμή έχει γίνει έχοντας τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες ή κατά ένα περίεργο τρόπο σε πολλά από αυτά ενώ δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα παραστατικά και αποφάσεις έχει επιτραπεί παράτυπα έως και παράνομα η εξόφλησή τους.

Το θέμα ακουμπά τόσο τον Οργανισμό του συγκεκριμένου Δήμου όσο και άλλα Νομικά πρόσωπα και Δημοτικές του επιχειρήσεις και αφορά στην εξόφληση με αυτόν τον περίεργο τρόπο τιμολογίων των οποίων τα συνολικά ποσά ανέρχονται ενδεχομένως και σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.


Η υπόθεση αναμένεται να πάρει περίεργες διαστάσεις καθώς ήδη σε επίπεδο παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή, ακούγεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού το ίδιο άτομο που εμπλέκεται σε αυτή την διαδικασία των υπογραφών έχει ωφεληθεί προσωπικά από την Δημοτική Αρχή του Δήμου στον οποίο κάνει τις χάρες.

Συγκεκριμένα στις τάξεις των Δημάρχων της περιοχής αλλά και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί κοινό μυστικό, πως συγγενικό πρόσωπο του ατόμου που υπογράφει γενικώς και αδιακρίτως ότι του πηγαίνει από τον συγκεκριμένο Δήμο, έχει προσληφθεί σε Δημοτική Επιχείρηση και αυτό απλά εξαργυρώνει την υποχρέωση.

dete

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news