facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Νέα τραγωδία στην Πάρο

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας Και πάλι, με αφορμή μια τραγωδία.

Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Τους καταδίωξε και το πλήρωσε με την ίδια τη ζωή του, αφήνοντας τα παιδιά του ορφανά.

Νεκρός είναι ο 53χρονος, Δημήτρης Μίχας, γαμπρός της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού, οδηγός ταξί, ο οποίος αποπειράθηκε να εμποδίσει τους τέσσερις δράστες που οπλισμένοι με καλάσνικοφ είχαν μόλις ληστέψει το κατάστημα της τράπεζας.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άτυχος οδηγός ταξί προσπάθησε να αποτρέψει την διαφυγή τους. Δέχθηκε τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οι τέσσερις ληστές, (τρεις μέσα στο υποκατάστημα και ένας τσιλιαδόρος) έχοντας αρπάξει 45.000 ευρώ, τράπηκαν τελικά σε φυγή με ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο λίγο αργότερα εντοπίστηκε καμένο από τους αστυνομικούς σε λιμανάκι της Νάουσας, στη περιοχή Αμπελάς, ακριβώς απέναντι από τη Νάξο. Εκεί, πιστεύεται, ότι και διέφυγαν, χρησιμοποιώντας ταχύπλοο.

Για τη σύλληψη των δραστών ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό ενώ στις έρευνες έσπευσαν να συνδράμουν και τρία σκάφη του Λιμενικού που όργωσαν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου και Νάξου.

Στην Πάρο μεταβαίνει κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για να συνδράμει στις έρευνες. Επιπλέον έχει ήδη διατεθεί ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ενισχυτικές δυνάμεις και μέσα από την Αττική και από γειτονικά νησιά.

Στο πλαίσιο των ερευνών της για την ανθρωποκτονία του 53χρονου, η ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας διασφαλίζονται.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news