facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΙΚΑ: Δεκτά και τα ενημερωτικά α΄τριμήνου κατά την απογραφή συνταξιούχων

Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων και του α' τριμήνου του 2012, και όχι αποκλειστικά μόνο του β', μπορούν να υποβάλουν οι συνταξιούχοι κατά τη φυσική απογραφή των συνταξιούχων και επιδοματούχων εξωϊδρυματικού επιδόματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ, καθώς και των ενταχθέντων ταμείων ΤΑΠ-ΟΤΕ και ΤΑΠΙΛΤ, που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Το Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων β' τριμήνου 2012, που εμφανίζει το σύνολο των καταβαλλόμενων παροχών (κύρια - επικουρική σύνταξη και εξωϊδρυματικό επίδομα), έχει οριστεί ως απαραίτητο δικαιολογητικό για τη φυσική απογραφή.

Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνει το ΙΚΑ όσοι συνταξιούχοι δε διαθέτουν Α.Μ.Κ.Α. πρέπει απαραίτητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε ΚΕΠ ή σε υποκατάστημα του ιδρύματος, προκειμένου να παραλάβουν βεβαίωση απόδοσης Α.Μ.Κ.Α. και να την προσκομίσουν στο σημείο διενέργειας της φυσικής καταγραφής τους. Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται σε σχετική επιστολή που αποστέλλεται στους συνταξιούχους μαζί με τα ενημερωτικά σημειώματα του δευτέρου τριμήνου 2012.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news