facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η ανασφάλεια των κατοίκων της Νέας Κίου έχει περάσει το κόκκινο εδώ και πάρα πολύ καιρό, περισσότερο από ότι των υπολοίπων γιατί είναι έντονο το πρόβλημα με τους τσιγγάνους.

Το εμπόριο ναρκωτικών διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια όλων χωρίς κανείς να μπορεί να αντιδράσει , μόλις έχει έρθει καινούργιο εμπόρευμα βγαίνουν τα φτιαγμένα αγροτικά με την μουσική στην διαπασών διαφημίζοντας την πραμάτεια τους λες και πουλάνε είδη προικός .

Τότε βλέπεις να σκάνε σαν τα σαλιγκάρια οι χρήστες , άλλοι οδεύουν προς το γκέτο, άλλοι κάπου εκεί έξω από το γυμνάσιο, κάποιοι άλλοι πάνε στην γωνία της λαχαναγοράς και κάποιοι άλλοι στην γωνία του πρώην ΚΕΓΕ.

Βλέπεις τον εξευτελισμό των χρηστών από τους τσιγγάνους και το θράσος των τσιγγάνων να πουλάνε ναρκωτικά φόρα τζόγο μπροστά στα μάτια των γυναικών που πάνε για να ανάψουν τα καντήλια των αγαπημένων τους προσώπων εκεί λίγο πιο έξω από το χωριό.

Μπαίνουν μες στο χωριό με "κωλιές" γεμίζοντας με καπνό και μαύρες ροδιές τον δρόμο και τους κατοίκους με τρόμο, όσο γι αυτούς που είχαν την ατυχία να έχουν κτήμα στις περιοχές που έχουν στρατοπεδεύσει δεν το συζητάμε καθόλου σίγουρα θα τους έχουν κλέψει την περίφραξη 2-3 φορές , αν είχαν φυτεμένα πράγματα όταν ήρθε η ώρα της συγκομιδής δεν τα μάζεψαν ποτέ γιατί ως δια μαγείας τη νύχτα κάποια άλλα χέρια προλάβαιναν και μάζευαν τον κόπο τους.

Βέβαια δεν σταματάει εδώ όλο αυτό μιας και πουλάνε και προστασία σε ανθρώπους που ζουν από την γη , τους ζητάνε αντίτιμο προκειμένου να μαζέψουν την σοδειά τους και να μην πάνε κάποιο πρωί και την έχουν μαζέψει άλλοι.

Οι μικροκλοπές είναι στην ημερήσια διάταξη και το κλου της ιστορίας είναι οι πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ που σου τρυπάνε τ΄αυτιά τις νύχτες και γεμίζουν με τρόμο τις ψυχές των κατοίκων. Κατά τ΄άλλα όλα καλά και κάποιοι λιμοκοντόροι μας είπαν ρατσιστές όταν ξεσηκωθήκαμε και κάποιοι "ιδεολόγοι" μας κατηγόρησαν ως ανάλγητους όταν είπαμε δεν πάει άλλο φτάνει και κάποιοι άλλοι επέλεξαν να βγουν σε συνέντευξη τύπου και να κάνουν παλικαρισμούς αλλά για τα μάτια του κόσμου μιας και όλοι οι ψήφοι είχαν πάει μονοκούκι στην παράταξη τους και επί της ουσίας δεν θέλουν να κάνουν κάτι που θα τους έθιγε, όμως θα το καλύψουν προσφέροντας άρτο και θεάματα για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία κάποιων κυριών που αρέσκονται να βγαίνουν στις τηλεοράσεις και να πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες περί πολιτισμού.

parapolitikaargolida

(σ.σ.)Το ίδιο συμβαίνει και σε Μενίδι,Ζεφύρι,Άνω Λιόσια,Χαλκίδα,Θήβα....και όπου αλλού υπάρχουν οι τσιγγάνοι,είναι πολύ το χρήμα, όπως φαίνεται τρώνε πολλοί.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news