facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, στο πλαίσιο της υπόθεσης με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Ελεύθερη αφέθηκε με την επιβολή περιοριστικών όρων η κόρη του Χριστίνα.
Οι περιοριστικοί αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, τα δύο του παιδιά, η σύζυγός του και άλλοι τρεις συγγενείς θα απολογηθούν στον εισαγγελέα αυτές της μέρες.
Η οικογένεια Ψωμιάδη κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ και φοροδιαφυγή. Τα παραπάνω άτομα ξέπλεναν τα χρήματά τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών και επιταγών είτε με την αγορά ακινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορά κυρίως υπεξαίρεση των ταμείων της ΑΕΚ, αναφέρεται εκτεταμένη φοροδιαφυγή της οικογένειας Ψωμιάδη, που φέρεται να φθάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ

Συγκεκριμένα, ο γιος του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, δήλωνε, το χρόνο, 7.000 ευρώ ενώ στις καταθέσεις του βρέθηκαν 2.000.000 ευρώ.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news