facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

"Ο υπεύθυνος ασφαλείας του λιμανιού στη Σύρο έχει έδρα την Αττική!”

Η απίστευτη καταγγελία του επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας του Δήμου Γιώργου Πάπιτση

Σε μια απίστευτη καταγγελία, με αφορμή την περιπέτεια του “Νήσος Χίος” το Σάββατο προχώρησε ο επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου Γιώργος Πάπιτσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Παραλίγο ναυτική τραγωδία στο ταραγμένο από θυελλώδεις ανέμους Νότιο Αιγαίο. Το πλοίο έδεσε με ασφάλεια στη Σύρο. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Αυτός ο τίτλος κυριάρχησε στα Τοπικά Μέσα ενημέρωσης το Σάββατο 16/6 μετά το ναυτικό ατύχημα του πλοίου Νήσος Χίος στο Λιμάνι της Τήνου, μέσα σε θυελλώδεις ανέμους.

Οι μεγάλες ευθύνες του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου φάνηκαν στο γεγονός αυτό, οι συντονιστές της ασφαλούς πρόσδεσης και εκφόρτωσης των επιβατών έγιναν απουσία του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ο οποίος αμείβεται βρέξει χιονίσει με 25.000 ευρώ/ετησίως αλλά η έδρα του είναι στην Αττική.

Όταν άλλοι ΥΑΛΕ για δύο λιμάνια και με σοβαρή κίνηση Κρουαζιερόπλοιων Πάτμο και Λέρο παίρνουν το ίδιο ποσό.

Όταν κατ επανάληψη έχουμε ζητήσει ως δημοτική παράταξη η έδρα του ΥΑΛΕ να είναι στη Σύρο και να είναι κάτοικος Σύρου, ώστε να μπορεί να δράσει άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Ο Πρόεδρος αμήχανος παρακολουθεί τις εξελίξεις, ο Πιλότος συντονίζει όλη τη διαδικασία πρόσδεσης, τι να σκέπτεται άραγε, ουδεμία ευθύνη, ουδεμία ευαισθησία, τι ρόλο έπαιξε ο ΥΑΛΕ στο συγκεκριμένο περιστατικό και ποιά η προσφορά του έναντι της αμοιβής του;;;

Ευτυχώς έληξαν όλα καλά, τέλος καλό όλα καλά θα είναι η απάντηση, τι λέει γι αυτό το θέμα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο Λιμενάρχης, ο Εισαγγελέας, η ασφάλεια του λιμανιού των πλοίων και των επιβατών θα είναι στην θεά τύχη η την προσευχή;;; κύριοι ο κάθε ένας από την πλευρά του πρέπει να παρέμβει για να σώσουμε ψυχές, πλοία, το περιβάλλον, το λιμάνι.

Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Λιμανιού πρέπει να είναι στη Σύρο.


Για να μη θρηνήσουμε ζωές, για να προλάβουμε τα χειρότερα."


Πάπιτσης Γιώργος

ΣΥΡΟΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

syrosnews.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news