facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πασχαλιάτικο… μαρτύριο από τους φαρμακοποιούς

Νέο γύρο κινητοποιήσεων αρχίζουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής. Διακόπτουν από την Τετάρτη 4 Απριλίου, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), διεκδικώντας την εξόφληση των ποσών που τους οφείλει ο ασφαλιστικός οργανισμός.

Οι ασφαλισμένοι θα καταβάλουν το αντίτιμο για τα φάρμακά τους και θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ προσκομίζοντας την απόδειξη του φαρμακείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα προεδρεία των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά, αναγκάστηκαν να προβούν σε αυτή την κίνηση «λόγω του ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το αν και πότε θα δοθούν τα κονδύλια που έχει εκταμιεύσει σύμφωνα με τον νόμο ο υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης».

Την Πέμπτη, τα φαρμακεία των δύο Συλλόγων θα παραμείνουν κλειστά, καλώντας τα μέλη τους σε συγκέντρωση έξω από τον ΕΟΠΥΥ στις 9 το πρωί, για να διεκδικήσουν τα χρήματα που κατέβαλαν οι ασφαλισμένοι για την φαρμακευτική τους περίθαλψη και που ποτέ δεν δόθηκαν στους φαρμακοποιούς.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news