facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Εκατοντάδες πολίτες τίμησαν τον τραγικό 77χρονο

Δέκα προσαγωγές για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Για δεύτερη ημέρα δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος με πετροπόλεμο από την πλευρά των αναρχικών, αλλά και τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να προσπαθούν να απωθήσουν με κάθε τρόπο τον κόσμο τόσο από τη λεωφόρο Αμαλίας όσο και από την πλατεία.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος για άλλη μία φορά για να διαμαρτυρηθούν για όλους εκείνους τους λόγους που οδήγησαν στον 77χρονο Δημήτρη Χριστούλα στην αυτοκτονία.

H Λεωφόρος Αμαλίας έκλεισε από τους συγκεντρωμένους και μόλις έγινε αυτό, εκατοντάδες άντρες των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους μπροστά από τα κάγκελα, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν οποιαδήποτε εκτροπή.

Στην προσπάθειά τους μάλιστα αυτή, τα ΜΑΤ χτυπούσαν αδιακρίτως με κλωτσιές και μπουνιές όποιον βρουν μπροστά τους, ακόμα και τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που καλύπτουν τα γεγονότα.

Μεταξύ των τραυματιών και τρεις δημοσιογράφοι.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριο Λώλο, τον δημοσιογράφο του STAR Παναγιώτη Μπούσιο και τον δημοσιογράφο Μάκη Συνοδινό από τη Ναυτεμπορική.

Μάλιστα, ο Μάριος Λώλος νοσηλεύεται με κάκωση κρανίου στη Γενική Κλινική, ενώ ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για το περιστατικό, αλλά και τις καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά και προπηλακισμούς κατά των ανθρώπων του Τύπου από τις αστυνομικές δυνάμεις, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε διοικητική έρευνα.

Βέβαια λίγο αργότερα τα ΜΑΤ με ειρηνικό τρόπο και διακριτικότητα άρχισαν να απωθούν τον κόσμο προς την πλατεία έτσι ώστε να ανοίξει η Λεωφόρο Αμαλίας.

Κατά μήκος όλης της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη έχουν μπει κάγκελα, προκειμένου να μην μπορεί να μην πλησιάσει κανείς κοντά στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντωσης για τον τραγικό 77χρονο τραυματίστηκαν τρία άτομα, ανάμεσα τους και μια δημοσιογράφος.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news