facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα συγκαλέσει ο Λ.Παπαδήμος

Απόλυτη συστράτευση ζητά το Μέγαρο Μαξίμου και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου θα ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Λ. Παπαδήμος. Την πρόσκληση θα απευθύνει πιθανότατα εντός της εβδομάδος προκειμένου η σύσκεψη να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα ή την Τρίτη μετά τα Φώτα.

Το μέγαρο Μαξίμου πάντως θα περιμένει να δει το κλίμα και τις εξελίξεις στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και την τοποθέτηση του Α. Σαμαρά στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ήδη όμως έχει φροντίσει να κάνει ξεκάθαρο ότι για την όποια εμπλοκή ενόψει της έλευσης της τρόικα και των διαπραγματεύσεων για την νέα δανειακή σύμβαση, θα ευθύνονται όσοι δημιουργούν κλίμα πρόσθετης αναταραχής είτε με εκλογολογία είτε με πρόταξη των εσωκομματικών τους διαδικασιών την ώρα που το μείζον είναι η νέα δανειακή σύμβαση και η δόση -μαμούθ των 90 δισ. ευρώ, υπό την βαριά σκιά της επιτυχίας ή της αποτυχίας του PSI.

Οι δηλώσεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα του κυβερνητικού εκπροσώπου αποδίδουν ακριβώς το κλίμα τους φόβους αλλά τις προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου.

«Το επόμενο τρίμηνο, τετράμηνο είναι που θα κριθούν όλα. Αυτό είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτής της κυβέρνησης» δήλωσε σήμερα χαρακτηριστικά ο κ. Καψής σε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλιώς είμαστε εκτός αγορών και εκτός ευρώ».

Ενδεικτική πάντως όχι μόνο του κλίματος αλλά και των υπόγειων διεργασιών σε όλα τα επίπεδα ήταν η «επισήμανση» του κ. Καψή ότι υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news