facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αρνείται η Forthnet την εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Αρνείται η FORTHNET το περιεχόμενο της εισήγησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις συμφωνίες αποκλειστικής μετάδοσης των ελεύθερα μεταδιδόμενων καναλιών με τη MULTICHOICE. Όπως ανακοίνωσε,


"Η εταιρεία Forthnet A.E. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, παρέλαβε σήμερα Εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το θέμα των συμφωνιών της συνδεδεμένης εταιρείας MULTICHOICE HELLAS S.A. και των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, όπως αναφέρεται στο σημερινό Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η Forthnet Α.Ε. αρνείται το περιεχόμενο της Εισήγησης, θα καταθέσει τις απόψεις της εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και θα υπεραμυνθεί των θέσεων της ενώπιον της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού".

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ότι θα συνεδριάσει στις 3 Φεβρουαρίου "για να εξετάσει, κατόπιν σχετικής εισήγησης, εάν οι συμφωνίες αποκλειστικής δορυφορικής αναμετάδοσης που έχουν συναφθεί μεταξύ της MULTICHOICE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (ήδη ομίλου FORTHNET) και ορισμένων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, παραβιάζουν τα άρθρα 1 και 2 ν.703/77 (ήδη άρθρα 1 και 2 ν.3959/2011), καθώς και τα άρθρα 101 και 102 ΣΛΕΕ (σημ: μετά από καταγγελία του ΟΤΕ)".

Πηγές της FORTHNET σχολίαζαν στο 24h.gr ότι ο ΟΤΕ αναγάγει ένα δικό του πρόβλημα εμπορικής πολιτικής σε πρόβλημα της αγοράς.

24h.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news