facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται by pass

Έξω από τα δόντια… τα είπε ο βουλευτής του κόμματος.

Υπέρ ενός «ριζικού μετασχηματισμού» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να απαλλαγεί από τις «κακές συνήθειες βαρόνων, κηπουρών και πριγκίπων» τάχθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Μίμης Ανδρουλάκης, μιλώντας στο «Ράδιο Εννέα».


Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ο χώρος αυτός πρέπει να κάνει by-pass, να αναζητήσει ηγετική έκφραση μετά τις εκλογές σε μία πολύ νεότερη γενιά».

Σε ερώτηση αν αυτό πρέπει να γίνει με ή χωρίς τον κ. Παπανδρέου, άφησε να εννοηθεί ότι το εννοεί χωρίς τον Παπανδρέου, λέγοντας ότι «δεν ξέρω. Ας τα βρουν αυτοί μεταξύ τους. Να βγαίνει ο Γ. Παπανδρέου με το δημοψήφισμα να κάνει προεκλογική διαδικασία; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό».

«Μπλέκεται τώρα και με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση, μπαίνουν σε μια φάση διαδοχής και ο ένας πάει να αδειάσει τον άλλο, τα γνωστά», παρατήρησε, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να πληγεί η κυβέρνηση γιατί παρ’ ότι είναι μεταβατική, μπορεί να χρειαστεί να παίξει έναν ιστορικό ρόλο.

Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό και στις διαδικασίες για την επιλογή του, σημείωσε ότι «ο κόσμος έδειξε εμπιστοσύνη στον Λ. Παπαδήμο γιατί καταρχήν φτάσαμε στο κατώτερο σημείο με την παιδαριώδη ίντριγκα εκείνου του δεκαημέρου με το δημοψήφισμα».

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news