facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ryanair: «Οι Έλληνες, ας πληρώσουν με κατσίκες…»

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair διάλεξε μια μάλλον ατυχή μέρα για να παρουσιάσει τις νέες πτήσεις της προς την Ελλάδα. Χθες, και εν μέσω σεναρίων περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο διευθύνων σύμβουλός της, Michael O’ Leary θέλησε να διαφημίσει τις απευθείας πτήσεις από το Leeds Bradford προς την Κω, την Κέρκυρα και την Κρήτη.


Όταν κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν οι επιβάτες μπορούν να πληρώνουν με δραχμές, εκείνος του απάντησε: «Δεν είμαστε ακατάδεκτοι. Δεχόμαστε κάθε νόμισμα, ακόμα και κατσίκες του βουνού».

Γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του και την αγάπη του για τη δημοσιότητα, ο O’ Leary εξήγησε ότι στόχος των νέων δρομολογίων της Ryanair είναι να εκμεταλλευτεί μια τυχόν μεγάλη υποτίμηση στην Ελλάδα. Εάν η χώρα επιστρέψει στη δραχμή, θα υπάρξει άνθηση του τουρισμού. «Για την Ελλάδα, οι business του τουρισμού θα γίνουν πιο σημαντικές από ποτέ», είπε.

Δεν σταμάτησε όμως σε αυτά. Όπως είπε, η Ryanair θα επωφεληθεί και από το κύμα φυγής των Ελλήνων. «Οι Έλληνες που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, θα περούν στο Leeds για να αγοράσουν ακίνητα», είπε.

isotimia.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news