facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

CNN: Ο Παπανδρέου να έχει έτοιμο ένα ελικόπτερο

Μια χώρα υποφέρει από βαθιά ύφεση, η ανεργία αυξάνεται και το κρατικό χρέος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Οι διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης είναι καθημερινό φαινόμενο. Η χώρα φαίνεται να καταπίνεται από ένα αυξανόμενο κύμα χάους.


«Ποια νομίζεται ότι είναι η χώρα;», διερωτάται σήμερα ο αρθρογράφος του CNN στο κείμενό του με τίτλο ''Η ελληνική «τραγωδία» θυμίζει Αργεντινή'' και συνεχίζει: Η Ελλάδα του 2011; Όχι. Είναι η Αργεντινή του 2001.

«Όταν η κρίση ‘’χτύπησε την πόρτα στην Αργεντινή’’, τα επιτόκια ανέβηκαν κατακόρυφα στη δευτερογενή αγορά και η πρώτη αντίδραση ήταν ένα κύμα μέτρων λιτότητας». O «αρχιτέκτονας» αυτής της πολιτικής ο κ. Houdini, διέφυγε με ελικόπτερο, σημειώνει το CNN και δεν παραλείπει να τονίσει ότι πολλές από τις ομοιότητες των δύο χωρών είναι εντυπωσιακές.

«Ο Παπανδρέου πρέπει να βεβαιωθεί πως θα υπάρχει ένα ελικόπτερο που θα τον περιμένει στην ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου για να διαφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές, όπως ο Αργεντινός Πρόεδρος Fernando De La Rue το Δεκέμβριο του 2001» καταλήγει το κείμενο

newscode.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news