facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή Καρατζαφέρη στον Παπούλια

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, με την οποία του ζητά να αναλάβει πρωτοβουλίες για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, λέει ο κ. Καρατζαφέρης, τότε η μόνη λύση που απομένει είναι οι εκλογές.


"Είναι κατάδηλο ότι το συμφέρον της χώρας και του λαού είναι η τίμια σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων για να βγει ο τόπος απο τα τραγικά του αδιέξοδα. Είναι πασιφανές επίσης ότι το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών είναι η εκλογίκευση, η σύνεση, η εποικοδομητική συνεργασία των πολιτικών ηγεσιών, χωρίς ιδιοτελείς ή ύστερες σκέψεις", αναφέρει ο κ.Καρατζαφέρης στην επιστολή του προς τον κ.Παπούλια.

Και προσθέτει:

"Εάν τούτο δεν είναι κατορθωτό, τότε ασφαλώς μια και μόνη λύση απομένει, οι εκλογές, τις οποίες ως έσχατη λύση πρέπει να επιδιώξετε με την ισχύ του κύρους σας. Δεν μπορεί η υπόσταση ενός λαού και η προοπτική ενός έθνους να κινούνται μεταξύ του κακού (εκλογές) και του χειρότερου (δημοψήφισμα). Αυτή η τραγωδία πρέπει να πάρει τέλος και σε αυτό το τέλος πρέπει να βοηθήσετε αποφασιστικά ως εγγυητής της πορείας του τόπου".

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υποστηρίζει επίσης ότι το εξαγγελθέν προ ημερών δημοψήφισμα "να είστε βέβαιος κ. Πρόεδρε ότι θα μεταφραστεί ως πρωτοφανής εκβιασμός του λαού, η ουσία του ως τυχοδιωκτισμός και το αποτέλεσμά του ως καταστροφή", ενώ επισημαίνει (απευθυνόμενος στον κ.Παπούλια) ότι "πρέπει να εμποδιστεί η παρανοϊκή πορεία που χαράχτηκε τα τελευταία χρόνια".

onair24.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news