facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κεφαλογιάννη: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αθήνα

Η βουλευτής κάνει λόγο για «τεράστια προβλήματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας»

«Καμπανάκι» για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας κρούει η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.


Η βουλευτής κάνει λόγο για «τεράστια προβλήματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας» σε περιοχές όπου υπέρ-συγκεντρώνονται παράνομοι μετανάστες και προειδοποιεί ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, «όλο και περισσότερες γειτονιές θα παραδίδονται στο οργανωμένο έγκλημα που εκμεταλλεύεται τους μετανάστες, στην παραβατικότητα και το χάος».

«Γειτονιές της Αθήνας, όπως τα Πατήσια, η Κυψέλη, η Πλατεία Βικτωρίας, αποτελούν πια "άβατα" παραβατικότητας. Ξενοδοχεία στο ιστορικό κέντρο της πόλης κλείνουν κάτω από το βάρος της γκετοποίησης. Είναι αδιανόητο, ένα κράτος σαν την Ελλάδα, την κύρια είσοδο μεταναστών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη να μη διαθέτει μηχανισμούς ελέγχου και διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης», παρατηρεί η κ. Κεφαλογιάννη.

Κατηγορεί παράλληλα την κυβέρνηση ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το ότι χιλιάδες άνθρωποι, όπως υποστηρίζει, «ζουν και εργάζονται σε καθεστώς απόλυτης παρανομίας και κανείς δεν κάνει κάτι γι' αυτό».

Η τομεάρχης της ΝΔ κατέθεσε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση για το θέμα προς το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ υπενθυμίζει ότι εκκρεμεί απάντηση του Πρωθυπουργού στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

voria.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news