facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Βουδούρης εναντίον Βάσως: «Ήταν 20 χρόνια υπουργός, έχει ευθύνες»

Καζάνι που βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα, με υπουργούς και βουλευτές να καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου. Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι σημερινές δηλώσεις του Οδυσσέα Βουδούρη για τη Βάσω Παπανδρέου.


Ο βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ''Πρώτη Γραμμή'' και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σκληρή κριτική που ασκεί κατά τακτά διαστήματα η Βάσω Παπανδρέου απέναντι στην κυβέρνηση. Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική:

''Η κυρία Παπανδρέου ήταν 20 χρόνια υπουργός και είναι μέρος του κομματικού κατεστημένου που ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση'', είπε ο κ. Βουδούρης, καλώντας την να κάνει πρώτα την αυτοκριτική της. Η τοποθέτηση πάντως αυτή του κ. Βουδούρη μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί, αφού εντάσσεται στο πλαίσιο των ζυμώσεων που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στην κ.ο. του ΠΑΣΟΚ προς διαμόρφωση στρατοπέδων που θα κονταροχτυπηθούν όταν έρθει η ώρα ( και αποχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου) αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στο κόμμα.

Στο ίδιο πλαίσιο ο κύριος Βουδούρης, απαντωντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει τους σωστούς στόχους, αλλά δεν έχει την κατάλληλα αποφασιστικότητα, ταχύτητα και ενότητα.

Ο κ. Βουδούρης τόνισε ότι ο ρόλος ενός κυβερνητικού βουλευτή είναι να στηρίζει την κυβέρνηση με τρόπο κριτικό. Αναφερόμενος ,τέλος, στην επιστολή που είχε στείλει με τον Θανάση Οικονόμου στον πρωθυπουργό, σημείωσε ότι δεν έλαβαν απάντηση, αλλά η επιστολή τους ελήφθη υπ’ όψη.

onair24.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news