facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το YouTube εγκαινιάζει λειτουργία video editor

Την προσθήκη ενός video editor για επεξεργασία των ανεβασμένων video εγκαινίασε σήμερα το YouTube με το νέο...

αυτό χαρακτηριστικό να … γίνεται σταδιακά διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.


Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας των ήδη ανεβασμένων video διατηρώντας το ID καθώς και το link τους. Ο αριθμός των προβολών καθώς και τα σχόλια θα παραμένουν ως έχουν παρά την επεξεργασία των video.


Οι λειτουργίες επεξεργασίας περιλαμβάνουν δυνατότητα σταθεροποίησης των video που έχουν τραβηχτεί με το χέρι, την περιστροφή τους, την ενίσχυση των χρωμάτων και της αντίθεσης. Επίσης έχει προστεθεί το κουμπί “I’m feeling lucky” για αυτόματη διόρθωση του video.


Το YouTube σε συνεργασία με το Picnik προσθέτει επίσης και ορισμένα αισθητικά φίλτρα, όπως το άσπρο – μαύρο, θερμικό φίλτρο, φίλτρο cartoon, κλπ.


Επιπλέον θα μπορεί κανείς να αλλάζει τον ήχο των video με κάποια από τα προεπιλεγμένα κομμάτια. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα περικοπής ορισμένων σημείων του video σε περίπτωση που αυτό έχει υπερβολικά μεγάλη εισαγωγή ή περιττό τέλος. Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης του τροποποιημένου video αντικαθιστώντας το αρχικό αλλά και η επιλογή για αποθήκευση του ως νέα έκδοση του αρχικού. Video τα οποία έχουν πάνω από 1000 προβολές ή περιλαμβάνουν περιεχόμενο τρίτων αποθηκεύονται απευθείας ως νέα έκδοση του αρχικού.

techit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news