facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΟΥΤΖΟΥΝΗΣ-ΝΕΑ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Γράφει ο Στέφανος Χίος


Τελικά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι ο αγαπημένος και «χρυσός» εργολάβος του Υπουργείου Υγείας είναι ο φιλάνθρωπος οικοδεσπότης της Υπατίας και γνωστός δημοσκόπος, ο κ.Ντίνος Ρουτζούνης. Σύμφωνα με στοιχεία της «δημοκρατίας»
ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ΚΑΠΑ Research κατόρθωσε και «καπάρωσε» μέσα στο περασμένο καλοκαίρι την τηλεφωνική υποστήριξη -μέσω του ψηφιακού κέντρου της εταιρείας του -του Υγειονομικού Χάρτη της ελληνικής επικράτειας. Ο Υγειονομικός Χάρτης είναι το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα(web based information system)στο οποίο καταγράφονται σε διαχρονική βάση μια σειρά δεδομένων υγείας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ο πολίτης-μεταξύ άλλων- σε επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο 2104895004(που ανήκει στην ΚΑΠΑ Research)θα ενημερώνεται για οτιδήποτε έχει ανάγκη όσον αφορά δεδομένα γύρω από τον τομέα της ιδιωτικής υγείας: Ιατρεία, νοσοκομεία, οδοντιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, καθώς και ιδιωτικές κλινικές. Ο πακτωλός των χρημάτων που θα μοιραστούν οι επαίοντες που έχουν αναλάβει την μεγάλη πράσινη εργολαβία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, προέρχεται από από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ και υλοποιείται από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία για όλες τις δουλειές του κ.Ντίνου Ρουτζούνη συμπεριλαμβάνεται στο κεφάλαιο: «Γραφείο Υποστήριξης Υγειονομικού Χάρτη(Help desk)». Η εύνοια του ΠΑΣΟΚ στην γνωστή δημοσκοπική εταιρεία είναι ξεκάθαρα σκανδαλώδης. Μάλιστα δεν αποφεύγονται να δημιουργηθούν-με πλήθος σχολίων που είδαν το φως της δημοσιότητας-περίεργοι συνειρμοί για ευνοική αντιμετώπιση του κυβερνώντος κόμματος στην τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που μόνο αυτή είδε την διαφορά της Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ μόλις στο 0,6 στην πρόθεση ψήφου. Όταν όλες οι άλλες εταιρείες είδαν διαφορά υπερ της Ν.Δ άνω των 4-5 μονάδων.
Δεν πρέπει να λησμονείται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αριστερός με τα ακριβά πούρα Ντίνος Ρουτζούνης δείχνει να αποτελεί ευνοούμενο εργολάβο δημοσίων συμβάσεων με το πράσινο κράτος της ανάπτυξης.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία» η γνωστή τηλεφωνική γραμμή 1135 του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΦ ανήκουν και υποστηρίζονται από την εταιρεία του. Μάλιστα η συμφωνία για τον ΕΟΦ(όπως μαρτυρούσαν τότε αξιόπιστες πηγές)επετεύχθη μέσω του εμπλεκόμενου στην κρίση της Υπατίας, Υπουργείου Υγείας, 15 με 20 μέρες μετά την κρίση που ξέσπασε με τους λαθρομετανάστες του χρηματοδοτούμενου από το δημόσιο Φόρουμ Μεταναστών.
Επίσης η σύζυγος του, γνωστή εθελόντρια, από τον προηγούμενο Νοέμβριο βρίσκεται διορισμένη στο νευραλγικό πόστο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας(ΙΦΕΤ)με απόφαση του κ.Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και του κ.Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
olympia.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news