facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η Vodafone θα εξαγοράσει τη Wind;

Πριν από λίγη ώρα διέρρευσε σε ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένου του capital.gr, η είδηση ότι οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες Vodafone και Wind βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη.

Αν και προς το παρόν τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal της εξαγοράς της Wind από τη Vodafone αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλους του έτους. Επίσης, ακούγεται ότι οργανώνεται πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου περίπου 1.000 εργαζομένων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόχος είναι η Cosmote, αφού, εάν τελικά η Vodafone εξαγοράσει τη Wind, το κοινό σχήμα θα ελέγχει τη μισή αγορά.
Σημειωτέον πως, εάν γίνει η εξαγορά, η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων θα πρέπει να εξετάσουν λεπτομερώς τη συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούν και οι ευρωπαϊκές αρχές, οι οποίες είναι σταθερά αντίθετες σε ολιγοπωλιακές συνθήκες ανταγωνισμού. Μια τέτοια αλλαγή του τοπίου στις τηλεπικοινωνίες, επίσης, θα φέρει τα πάνω-κάτω και στις άδειες..
πηγη

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news