facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Εκλογές στα Σκόπια - Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα: Πρώτο με διαφορά δύο εδρών το κόμμα του Ζάεφ

Το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ αναδείχτηκε πρώτο στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, καταλαμβάνοντας 46 έδρες στη νέα Βουλή, η οποία απαρτίζεται από 120 βουλευτές ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ η Κρατική Εκλογική Επιτροπή της Βόρειας Μακεδονίας.

Δεύτερο έρχεται το αντιπολιτευόμενο δεξιό κόμμα VMRO-DPMNE του Χρίστιαν Μίτσκοσκι, το οποίο καταλαμβάνει 44 έδρες, τρίτο το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI του Αλί Αχμέτι με 15 έδρες, τέταρτη η αντιπολιτευόμενη «Συμμαχία για τους Αλβανούς» με 12 έδρες, τέταρτο το λαϊκιστικό κόμμα «Levica» (Αριστερά) με 2 έδρες και πέμπτο το συγκυβερνών «Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανών» (DPA) με 1 έδρα.

Όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές στα Σκόπια, το πιθανότερο σενάριο είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης μεταξύ του SDSM του Ζόραν Ζάεφ, του DUI του Αλί Αχμέτι και του DPA του Μεντούχ Θάτσι. Στην περίπτωση αυτή τα τρία αυτά κόμματα, τα οποία συμμετέχουν και στην απερχόμενη κυβέρνηση εξασφαλίζουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία 62 εδρών (μία έδρα παραπάνω από την απαιτούμενη πλειοψηφία).

Σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν τον Δεκέμβριο του 2016, τα αλβανικά κόμματα στη Βόρεια Μακεδονία ενισχύθηκαν σημαντικά καταλαμβάνοντας 28 έδρες (20 έδρες στις εκλογές του 2016), ενώ τα κόμματα του σλαβικού πολιτικού μπλοκ έχουν απώλειες 8 εδρών.

Οι Αλβανοί αποτελούν το 25% του πληθυσμού της Βόρειας Μακεδονίας και σε όλες τις κυβερνήσεις της χώρας συμμετέχει πάντοτε τουλάχιστον ένα αλβανικό κόμμα, μεταξύ άλλων και για τη διατήρηση των εύθραυστων διεθνοτικών ισορροπιών στη χώρα.

Η ανακοίνωση, από την μεριά της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής, της κατανομής των εδρών στη νέα Βουλή καθυστέρησε αρκετά, διότι τα συστήματα πληροφορικής της Επιτροπής έγιναν στόχος κυβερνοεπίθεσης αργά χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας για πολλές ώρες.

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκλογές στα Σκόπια - Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα: Πρώτο με διαφορά δύο εδρών το κόμμα του Ζάεφ"

Δημοσκόπηση Marc: Το 11,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ φεύγουν προς τη ΝΔ – Χτύπημα στο «ηθικό πλεονέκτημα» οι αποκαλύψεις για Παππά

Τις πληγές που αφήνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση οι αποκαλύψεις γύρω από τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Νίκος Παππάς καταγράφει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Marc για τον Alpha.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 10-13 Ιουλίου, το 57,2% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι «σίγουρα» και «μάλλον σίγουρα» οι καταγγελίες για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά δημιουργούν ρωγμές στο λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα». Αντίθετη άποψη έχει μόνο το 24,6%.

Το 65,2% αξιολογεί θετικά και μάλλον θετικά τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μάλιστα, η κυβέρνηση αξιολογείται θετικά και από σχεδόν τέσσερις στους δέκα (39,3%) ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ!

Η εικόνα αυτή επιβεβαιώνεται και από την απόλυτη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ερώτηση για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό», όπου προηγείται με 58% έναντι 24,8% του Αλέξη Τσίπρα.

Πάνω από τους μισούς πολίτες (52,6%) θεωρούν ότι εάν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, η κατάσταση θα ήταν χειρότερη. Μόνο το 15,6% πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερα και το 26,7% λέει ότι θα ήταν «περίπου τα ίδια».

Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί η συσπείρωση της ΝΔ η οποία εμφανίζεται της τάξης του 86%, ενώ αντιθέτως στον ΣΥΡΙΖΑ μόλις οι 6 στους 10 δηλώνουν ότι θα τον ξαναψήφιζαν. Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίζει «διαρροή» ψηφοφόρων της τάξης του 11,6% προς την ΝΔ. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, αυτό «μεταφράζεται» σε ένα ποσοστό περίπου 4% του εκλογικού σώματος.

Επίσης, πάνω από ένας στους δύο πολίτες (52,2%) θεωρεί ότι για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση ευθύνεται κυρίως η πανδημία και όχι η κυβέρνηση. Ενδιαφέρον είναι ότι το ποσοστό αυτό είναι υψηλό (41,6%) ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως προκύπτει επίσης από την έρευνα, σχεδόν ομόφωνο (85,8%) είναι το αίτημα για κοινή γραμμή στα εθνικά θέματα.

mononews
Διαβάστε Περισσότερα » "Δημοσκόπηση Marc: Το 11,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ φεύγουν προς τη ΝΔ – Χτύπημα στο «ηθικό πλεονέκτημα» οι αποκαλύψεις για Παππά"

Με ευθείες αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα το πόρισμα της ΝΔ για Παπαγγελόπουλο

Ευθεία αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει η ΝΔ, όπως προκύπτει από το πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, το οποίο δόθηκε νωρίτερα, σήμερα, στη δημοσιότητα, στην ολότητά του.

Η Νέα Δημοκρατία αν και διαπιστώνει ότι η παραδικαστική λειτουργία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κατευθυνόταν και τελούσε εν γνώσει της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, τονίζει ότι η προανακριτική επιτροπή, στην παρούσα φάση, εστιάζει στις τυχόν ποινικές ευθύνες του κ. Παπαγγελόπουλου.

Τι καταλογίζεται σε Παπαγγελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ

«Η παραδικαστική λειτουργία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο ότι υποκινείτο, κατευθυνόταν και τελούσε εν γνώσει της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Η Επιτροπή μας, ωστόσο, στην παρούσα φάση βάσει της εντολής που έχει λάβει, εστιάζει στις τυχόν ποινικές ευθύνες του κ. Παπαγγελόπουλου, τις οποίες επισημαίνει αναλυτικά ανά υπόθεση, με την ελπίδα να μην επαναληφθούν από κανέναν που θα βρεθεί στην αντίστοιχη θέση στο μέλλον, διότι κατά τον Αγάθωνα, ο έχων την εξουσία οφείλει να κυβερνά με γνώμονα ότι κυβερνά ανθρώπους, ότι κυβερνά σύμφωνα με τους νόμους και ότι δεν κυβερνά για πάντα (Τον άρχοντα τριών δει μέμνησαι: πρώτον ότι ανθρώπων άρχει, δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει, τρίτον ουκ αεί άρχει)», σημειώνει στο πόρισμα της η ΝΔ.

Η οποία επίσης αναφέρει: «Η διακυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μας είχε προετοιμάσει ότι έχοντας ως πρότυπα άλλες χώρες, που δεν φημίζονται για την δημοκρατική τους λειτουργία, βασική της επιδίωξη θα ήταν η ποδηγέτηση των θεσμών, των ΜΜΕ και της ίδιας της δικαιοσύνης. Αυτό ήταν μια πολιτική εκτίμηση που τη βλέπαμε να εξελίσσεται με την πλήρη ανοχή της ηγετικής ομάδας και του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που φέρει απόλυτα την πολιτική ευθύνη της προσπάθειας εξόντωσης, χωρίς στοιχεία, των πολιτικών του αντιπάλων και της χειραγώγησης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης».

Τα αδιάσειστα στοιχεία

Όπως εξάλλου σημειώνει η ΝΔ, «η πολιτική αυτή εκτίμηση ενδυναμώθηκε με αδιάσειστα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Φυσικά πρόσωπα παρακολουθούνταν, κορυφαίοι υπουργοί συνομιλούσαν με ανθρώπους που εκείνη την στιγμή ελέγχονταν από τη δικαιοσύνη και περιέγραφαν την λειτουργία του Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ ως ενός μαγαζιού που κάνει «δουλειές» ενώ υπήρχε το παραμάγαζο του κ. Παπαγγελόπουλου που ενοχλεί τις «δουλειές» του κεντρικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Παππάς (πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ζητούσε από φυσικά πρόσωπα να κατηγορήσουν, χωρίς στοιχεία, τη σύζυγο του τότε Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να τύχουν ευμενών δικαστικών αποφάσεων, με άνεση μετέφεραν φακέλους δικογραφιών, που ερευνώντο από τη Δικαιοσύνη στα υπουργικά γραφεία και εντός του Μεγάρου Μαξίμου, έκαναν συναντήσεις όπου εκβίαζαν πολίτες και τακτοποιούσαν την επίλυση ανοικτών κακουργηματικών υποθέσεων, ζητώντας να καταβληθούν χρήματα σε τρίτους.

Το κορυφαίο δε γεγονός όλων είναι ότι ενορχήστρωσαν την δικαστική εξόντωση, χωρίς στοιχεία, δέκα πολιτικών τους αντιπάλων, μεταξύ των οποίων δύο πρώην Πρωθυπουργών, με σκοπό να επιτύχουν κομματικά οφέλη. Η ιδιαιτερότητα λοιπόν της διερευνώμενης υπόθεσης ξεπερνά μια οικονομική συναλλαγή και πράξεις διαφθοράς του ελεγχομένου υπουργού και αγγίζει τον πυρήνα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, ήτοι της ανεξάρτητης λειτουργίας των αρμοδιοτήτων – εξουσιών της Πολιτείας, την οποία εγγυάται η διάταξη του άρθρου 26 του Συντάγματος.

Η ανάδειξη όλων αυτών των παρανόμων μεθοδεύσεων έχει ως βασικούς στόχους, αφενός να αχθούν ενώπιον του νόμιμου δικαιοδοτικού οργάνου και εξεταστούν με τις εγγυήσεις, που ορίζει το δικαιοκρατικό μας σύστημα οι υποθέσεις, αφετέρου να μην επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον. Να γνωρίζει η κάθε μελλοντική εξουσία ότι λογοδοτούν αυτοί που με ποινικά κολάσιμες πράξεις ναρκοθετούν την δημοκρατία μας και φλερτάρουν με ολοκληρωτικές πρακτικές, κατασκευάζοντας χωρίς στοιχεία υποθέσεις κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και να θωρακιστεί θεσμικά η χώρα, ώστε να μην αποτολμήσουν παρόμοιες πράξεις όσοι εμφορούνται από αντιδημοκρατικές αντιλήψεις.

Από όλο το αποδεικτικό υλικό παρατηρείται ότι υπήρχε μια δομημένη λειτουργία την οποία κατηύθυνε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος με την πλήρη πολιτική ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του τότε πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, που σκοπό είχε την ποδηγέτηση της δικαιοσύνης και τη στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων αλλά και φυσικών προσώπων. Αποκορύφωμα αυτής της λειτουργίας ήταν η υπόθεση των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Novartis, όπου στοχοποιήθηκαν και κυριολεκτικά «κρεμάστηκαν στα μανταλάκια» δέκα πολιτικά πρόσωπα. Ωστόσο από την έρευνα κατέστη εμφανές ότι παρόμοιες τακτικές ακολουθήθηκαν και σε άλλες υποθέσεις».

ΑΠΕ – ΜΠΕ/newsit
Διαβάστε Περισσότερα » "Με ευθείες αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα το πόρισμα της ΝΔ για Παπαγγελόπουλο"

Λαύριο: Οργισμένος ο δήμαρχος – Πώς καταγγέλλει ότι ξεκίνησε η φωτιά

Σε μια καταγγελία που θα συζητηθεί σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε στο Λαύριο προχώρησε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς.
Αποκάλυψε ότι η πυρκαγιά που προκάλεσε συναγερμό στο Λαύριο και εκκενώσεις οικισμών προήλθε από δοκιμαστικές βολές μέσα από την ΕΒΟ. Κατήγγειλε μάλιστα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως με υπόμνημα έχουν ζητήσει να μην γίνονται βολές το καλοκαίρι, καθώς υπάρχει κίνδυνος φωτιάς αλλά δεν εισακούστηκαν.
«Εκδηλώθηκε η φωτιά μέσα από την ΕΒΟ. Είναι αδιανόητο να ρίχνουν βολές μέσα στο καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υπόμνημα από 1η Μαΐου ως τέλη Οκτώβρη να μην γίνονται δοκιμαστικές βολές, αλλά δεν εισακουστήκαμε. Κάηκαν πολλές εκατοντάδες στρέμματα μέσα στην ΕΒΟ. Η ΕΒΟ είναι 3.500 στρέμματα περιφραγμένα. Είναι ένα μεγάλο μέρος του εθνικού δρυμού του Σουνίου. Η αγωνία μας ήταν να μην ”φύγει” η φωτιά, γιατί είχε και ένα αεράκι τεσσάρων μποφόρ και πήγαινε προς το Σούνιο. Γι’ αυτό τον λόγο κάναμε εκκένωση και στείλαμε και λεωφορεία για να μην υπάρξουν προβλήματα αν ”έφευγε” η φωτιά», είπε χαρακτηριστικά.
Οπως ανέφερε ο κ. Λουκάς αμέσως σήμανε συναγερμός στην περιοχή και με τις κατάλληλες κινήσεις η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. «Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και συνεργασία, ήρθε και ο κ. Χαρδαλιάς εδώ και έτσι δεν κάηκαν περισσότερα από 100 στρέμματα έξω από τον χώρο της ΕΒΟ στην περίφραξη. Ήταν μια πολύ δύσκολη φωτιά και αν έφευγε θα έφτανε στην παραλία, ενώ υπάρχουν πολλά σπίτια μέσα στα πεύκα. Χρειάζεται επαγρύπνηση, γιατί θα υπάρξουν αναζωπυρώσεις και εμείς θα μείνουμε εδώ μέχρι το πρωί».
Κινδύνευσαν οικισμοί από τη φωτιά στο Λαύριο
Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16.07.2020) σε δασική έκταση, στην περιοχή Πούντα Ζέζα της Λαυρεωτικής. Εκκενώθηκαν προληπτικά τέσσερις οικισμοί και μία κατασκήνωση, ενώ στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Άμεσα δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης μιας παιδικής κατασκήνωσης, όπου βρίσκονταν 600 παιδιά.
Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης μετέφεραν τα παιδιά στην κοντινή παραλία ώστε να είναι ασφαλή, ενώ παράλληλα οργάνωναν την πλήρη απομάκρυνσή τους από την περιοχή στην περίπτωση που πλησίαζαν εκεί οι φλόγες. Στο σημείο έφτασαν και γονείς παιδιών που βρίσκονταν στην κατασκήνωση.
Στη μάχη της κατάσβεσης συμμετείχαν περισσότεροι από 49 πυροσβέστες με 19 οχήματα, τέσσερα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη, επιχειρούσαν για ώρες να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί προς την κατοικημένη περιοχή.
Λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης στην περιοχή έφτασε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Μετά από τουλάχιστον τέσσερις ώρες οι πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, στο σημείο ωστόσο παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής αφού υπάρχουν μικρές εστίες.
Στην προληπτική εκκένωση των οικισμών Αγριλέζας, Αγίου Γερασίμου, Καμάριζας και Σουνίου προχώρησε η πυροσβεστική, με τους κατοίκους να επιστρέφουν ασφαλείς στα σπίτια τους, όπως και τα παιδιά που φιλοξενούνταν στην κατασκήνωση.
ANT1, MEGA/newsit
Διαβάστε Περισσότερα » "Λαύριο: Οργισμένος ο δήμαρχος – Πώς καταγγέλλει ότι ξεκίνησε η φωτιά"

Θεολόγος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά - Άνοιξε και ο δρόμος

Κέρδισαν το στοίχημα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, οι οποίες υπερέβαλαν εαυτό, έτσι ώστε να περιορίσουν τη φωτιά στο Θεολόγο Φθιώτιδας πριν πέσει το σκοτάδι.

Και τα δυο μέτωπα είναι υπό πλήρη έλεγχο μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αφου μιλάμε για φωτιά σε πευκοδάσος με σύμμαχο τον αέρα.

«Πρώτο μέλημά μας ήταν να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Στη συνέχεια διασφαλίσαμε περιμετρικά τις δυο μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής και εκεί τα καταφέραμε καλά, ώστε να μην κινδυνέψουν ζώα και περιουσίες. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά....». είπε στο LamiaReport o Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Θανάσης Καρακάντζας.

Από τις 9:00' το βράδυ της πέμπτης δόθηκε στην κυκλοφορία και ο επαρχιακός δρόμος Προσκυνάς - Θεολόγος, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της πυρκαγιάς.

lamiareport
Διαβάστε Περισσότερα » "Θεολόγος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά - Άνοιξε και ο δρόμος"

Στάση εργασίας των εφοριακών την Παρασκευή για το τραγικό περιστατικό της Κοζάνης

Σε στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τη λήξη της βάρδιας, προχωρούν οι εφοριακοί στις ΔΟΥ όλης της χώρας την Παρασκευή.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σήμερα το απόγευμα, σε ένδειξη συμπαράστασης στους τέσσερις τραυματίες υπαλλήλους, που άφησε η επίθεση με τσεκούρι από άγνωστο, στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Δυο εκ των τραυματισμένων υπαλλήλων, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Στάση εργασίας των εφοριακών την Παρασκευή για το τραγικό περιστατικό της Κοζάνης"

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στα γραφεία Κατσανιώτη - Αλεξοπούλου - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου μπήκαν λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης τα γραφεία των Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, στο πολιτικό γραφείο του κ. Κατσανιώτη έγραψαν και συνθήματα και έβαψαν την πόρτα και τους τοίχους με μαύρη μπογιά. Στο γραφείο της κας. Αλεξοπούλου παραβιάσαν την πόρτα και έριξαν λευκή μπογιά στο εσωτερικό.
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ
1111_1.jpg


2222.jpg
3333_1.jpg
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
4444_1.jpg


5555_0.jpg
6666_0.jpg
777_0.jpg
Οι επιθέσεις έγιναν κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, κατα του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. 

6666.jpg

8888.jpg
777.jpg
tempo24
Διαβάστε Περισσότερα » "Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στα γραφεία Κατσανιώτη - Αλεξοπούλου - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ"

Νέα πρόκληση από Ακάρ: Βάφτισε «ειρηνευτική επιχείρηση» την εισβολή στην Κύπρο το 1974

Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο (20 Ιουλίου) της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το 1974, το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας κι ο Χουλουσί Ακάρ επέλεξαν έναν άκρως προκλητικό τρόπο για να... «υπενθυμίσει» την επιχείρησή της αυτή.

Συγκεκριμένα, σε ένα tweet που «ανέβασε» το απόγευμα της Πέμτπης, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφιών από την απόβαση τουρκικών στρατευμάτων στη Μεγαλόνησο και χαρακτηρίζει την εισβολή... «ειρηνευτική επιχείρηση» με την ακόλουθη φράση: «Ιστορικές φωτογραφίες από την ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου το 1974».

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα πρόκληση από Ακάρ: Βάφτισε «ειρηνευτική επιχείρηση» την εισβολή στην Κύπρο το 1974"

Πάιατ: Η άποψη της Ελλάδας ότι τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα ταυτίζεται με αυτή των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στην ψηφιακή εκδήλωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με τίτλο «Ο Γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και συνεργασίας, αλλά και ως παράγοντας αποτρεπτικής ισχύος στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», ο πρέσβης της ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, τόνισε πως η χώρα του συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα διπλωματικά της εργαλεία στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Έχουμε μιλήσει πολύ καθαρά, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, για τον αποσταθεροποιητικό χαρακτήρα ορισμένων ενεργειών στις οποίες έχει προβεί η Τουρκία, ιδίως σε ό,τι αφορά τον προκλητικό χαρακτήρα του μνημονίου συνεργασίας που υπογράφηκε με τη Λιβύη και επιθυμούμε όλα τα μέρη να επικεντρωθούν στον διάλογο και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να θέσουν έναν θετικό τόνο, καθώς και να αναγνωρίσουν βασικές αρχές του διεθνούς δικαίου», σημείωσε ο κ. Πάιατ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι η θέση της Ελλάδας σε ό,τι αφορά την υφαλοκρηπίδα των νησιών του Αιγαίου ταυτίζεται με αυτή των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

«Αναφερόμενος στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ο Αμερικανός πρέσβης σημείωσε ότι αυτές βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους, ενώ υπογράμμισε πως η στρατηγική σχέση Ελλάδος και ΗΠΑ εδράζεται «στην αρχή ότι η Ελλάδα είναι πράγματι ένας πυλώνας σταθερότητας, ένας αξιόπιστος σύμμαχος στο ΝΑΤΟ που μοιράζεται τις αξίες».

«Μια ισχυρότερη και πιο ασφαλής Ελλάδα εξυπηρετεί πραγματικά τα συμφέροντα της Αμερικής», σημείωσε ο κ. Πάιατ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ανέφερε ότι αυτό αντικατοπτρίζεται στις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει η Αμερική στους τομείς Άμυνας και Ασφάλειας στην Ελλάδα και τη συνεργασία με τον ελληνικό στρατό, ενώ επεσήμανε πως η Αμερικανική βιομηχανία στήριξε την Ελλάδα και κατά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

«Στην Ελλάδα βλέπουμε έναν σύμμαχο, με ισχυρή σύγκλιση συμφερόντων με τις ΗΠΑ, είτε αυτά έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη ενεργειακών πρότζεκτ στην Ανατολική Μεσόγειο, είτε ως μοχλός σταθερότητας και συνεργασίας ή σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με χώρες, όπως η Βόρεια Μακεδονία για να προχωρήσει ως μέλος του ΝΑΤΟ και ελπίζουμε και ως μέλος της Ε.Ε.», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο κ. Πάιατ ανέφερε πως οι ΗΠΑ έχουν επενδύσει τόσα πολλά στις σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, «γεγονός που αποτελεί εκδήλωση της προσπάθειας της Ουάσινγκτον και της πρεσβείας μας να δει πιο συστηματικά την Ανατολική Μεσόγειο ως ένα ενοποιημένο στρατηγικό μέρος».

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Πάιατ: Η άποψη της Ελλάδας ότι τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα ταυτίζεται με αυτή των ΗΠΑ και της Ε.Ε."

Στο δικαστικό συμβούλιο προσφεύγει η Τουλουπάκη – “Ημέρα θλίψης για την δικαιοσύνη”

Προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο κατά της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της προτίθεται να καταθέσει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Η Εισαγγελέας Διαφθοράς τονίζει πως σήμερα είναι μια ημέρα θλίψης για την δικαιοσύνη.

Στην δήλωση της η κ. Τουλουπάκη τονίζει: «Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος δίωξης την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο ως απολύτως άκυρη ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας σε όλα τα αρμοδία διεθνή όργανα. Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας. Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό άλλα βαθύτατα θεσμικό.

Παρά τις αρχειοθετήσεις του ΑΠ ,τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εφετών, την απόφαση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών άλλα και το πλήρως εμπεριστατωμένο πόρισμα του αντεισαγγελέα του ΑΠ κ. Λ. Σοφουλάκη ,που μας δικαίωσαν μέσα σε ένα τυφώνα παραπληροφόρησης ,η συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια εξουδετέρωσης του θεσμού που υπηρετώ φαίνεται να αποδίδει πρόσκαιρους καρπούς.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού . Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρετήσαν θα λάβουν το μισθό τους».

newsit
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο δικαστικό συμβούλιο προσφεύγει η Τουλουπάκη – “Ημέρα θλίψης για την δικαιοσύνη”"

Νέα πορεία κατά του νόμου για τις διαδηλώσεις - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Νέα πορεία κατά του νόμου για τις διαδηλώσεις πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια ύστερα από κάλεσμα οργανώσεων της Αριστεράς για να διαμαρτυρηθεί για το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ψηφίστηκε πριν από μία εβδομάδα στη Βουλή. 
DSC_4359
DSC_4363
Οι διαδηλωτές βρίσκονται έξω από τη Βουλή. 

Κλειστό είναι το κέντρο και οι δρόμοι γύρω από την Πανεπιστημίου όπου δειξάγεται η κινητοποίηση.

IMG_20200716_190652
DSC_4354
diadilwseis-vouli__2_
diadilwseis-vouli__1_
protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα πορεία κατά του νόμου για τις διαδηλώσεις - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας"

Μητσοτάκης: Η απόφαση για την Αγία Σοφία είναι ενδεικτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Τουρκία τις διεθνείς συμφωνίες

Το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και της ευρύτερης προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μέσω τηλεδιάσκεψης.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η απόφαση για την Αγία Σοφία είναι ενδεικτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Τουρκία τις διεθνείς συμφωνίες, τον αλληλοσεβασμό και τον διαθρησκειακό διάλογο. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης τη βαθιά ανησυχία του για την ένταση που προκαλεί η Τουρκία στην ευρύτερη περιοχή και τόνισε ότι ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάρτιση της λίστας των πιθανών κυρώσεων.
Μιλώντας για το αντικείμενο της αυριανής κρίσιμης συνόδου κορυφής που θα γίνει με φυσική παρουσία στις Βρυξέλλες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης και το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε εμβληματική την πρόταση της Κομισιόν για τις επιχορηγήσεις και τα πιθανά δάνεια, τονίζοντας ότι οι αγορές αναμένουν από την Ευρώπη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε με σαφήνεια το μήνυμα ότι η Ελλάδα διαφωνεί με την πρόταση για μείωση των πόρων για τη διαχείριση των συνόρων και του προσφυγικού, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καθώς υπερασπίζεται τα ευρωπαϊκά σύνορα.
Παρών στην τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ήταν ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου.
mononews
Διαβάστε Περισσότερα » "Μητσοτάκης: Η απόφαση για την Αγία Σοφία είναι ενδεικτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Τουρκία τις διεθνείς συμφωνίες"

Νέες αεροπορικές οδηγίες: Απαγόρευση πτήσεων έως τις 19 Ιουλίου με Σουηδία και έως 31 Ιουλίου με Τουρκία

Η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιουλίου, σύμφωνα με νέα αεροπορική οδηγία.

Μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποσύρει τη Σερβία και το Μαυροβούνιο από τον κατάλογο των ασφαλών από Covid-19 χωρών από τις οποίες επιτρέπονται τα ταξίδια οι 12 χώρες που παραμένουν στην ευρωπαϊκή λίστα και εξαιρούνται από τις απαγορεύσεις είναι οι ακόλουθες: Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.

Επίσης, με αεροπορικές οδηγίες, μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα προσγειώνονται όλες οι πτήσεις από Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία έως τις 31 Ιουλίου 2020 ενώ παρατείνεται η απαγόρευση πτήσεων από και προς Τουρκία έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με αεροπορικές οδηγίες (NOTAMS) της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Πιο αναλυτικά, η ΥΠΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως λόγω έξαρσης κρουσμάτων Covid-19 στην Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία τέθηκε σε ισχύ αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ), από σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου έως τις 31 του τρέχοντος μήνα και ώρα 23:59, η οποία προβλέπει ότι όλες οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και των δύο γειτονικών μας χωρών θα διεξάγονται μόνο στο ΔΑΑ «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποκλείοντας τα δρομολόγια στα υπόλοιπα αεροδρόμια.

Επιπλέον, όσον αφορά τις πτήσεις από και προς Σουηδία και Τουρκία, παρατείνεται η αεροπορική οδηγία (notam) και η απαγόρευση πτήσεων μεταξύ των δυο παραπάνω χωρών. Ειδικότερα για την Σουηδία ισχύει πλέον η απαγόρευση έως την Κυριακή 19 Ιουλίου και ώρα 23:59 και για την Τουρκία έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα.

Τέλος, η ΥΠΑ ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου έως την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, η υποχρεωτική συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://travel.gov.gr/ από όλους τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς την Ελλάδα μπορεί να γίνεται και την προηγούμενη ημέρα πριν από την άφιξη. Επισημαίνεται ότι πριν από την αποδοχή των επιβατών για επιβίβαση, οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να ελέγξουν:

α) την επιβεβαίωση για υποβολή PLF τουλάχιστον την προηγούμενη ημέρα πριν από την πτήση, το οποίο είναι υποχρεωτικό ταξιδιωτικό έγγραφο.
β) την αλληλογραφία με τον κωδικό QR και το PLF. Αεροπορικές εταιρείες που δεν συμμορφώνονται με αυτήν την υποχρέωση ελέγχου, θα είναι υπεύθυνες για τον επαναπατρισμό των επιβατών με έξοδα της εταιρείας.
Τεστ COVID-19 στους επιβάτες διεθνών πτήσεων που καταφθάνουν στην χώρα μας προβλέπεται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Εξαιρέσεις από τις απαγορεύσεις

Για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί στις πτήσεις από Σουηδία και Τουρκία, επιτρέπονται οι ακόλουθες εξαιρέσεις: οι πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian), οι πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του (ferry flights), οι κρατικές πτήσεις (state), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency), οι στρατιωτικές πτήσεις (military, δεν ισχύουν οι πτήσεις αυτές για την Τουρκία), οι πτήσεις της Frontex, οι πτήσεις πυροσβεστικών (fire fighting flights), οι πτήσεις που έχουν τεχνική βλάβη χωρίς να χρειαστεί να αποβιβαστούν οι επιβάτες (technical landings), οι πτήσεις υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας (δεν ισχύουν οι πτήσεις αυτές για την Τουρκία) και οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών, μελών της οικογενείας τους και κατόχων άδειας κατοικίας στην χώρα μας που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών.

Εξαιρέσεις για τρίτες χώρες

Επίσης για την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις: Μέλη οικογενειών Ευρωπαίων Πολιτών, πολίτες χωρών συνθήκης Σένγκεν και τα μέλη των οικογενειών τους, επιβάτες που ταξιδεύουν για ουσιώδεις & απαραίτητες μετακινήσεις (essential reasons), υγειονομικό και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό απαραίτητο για την λειτουργία της κυβέρνησης, πολίτες τρίτων χωρών που έχουν μακράς διάρκειας άδεια visa σε ευρωπαϊκή χώρα και χώρα Συνθήκης Σένγκεν (κυβερνητικό, διπλωματικό, προσωπικό διεθνών οργανισμών, στρατιωτικό, ανθρωπιστικό προσωπικό, σπουδαστές), οι επιβάτες διαμετακόμισης (Passengers in transit), πληρώματα αεροσκαφών και σε όσους μη Ευρωπαίους πολίτες ταξιδεύουν για επιτακτικούς οικογενειακούς ή επιχειρηματικούς λόγους και έχουν εξασφαλίσει άδεια για το ταξίδι τους από Ελληνικό Προξενείο, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα.

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέες αεροπορικές οδηγίες: Απαγόρευση πτήσεων έως τις 19 Ιουλίου με Σουηδία και έως 31 Ιουλίου με Τουρκία"

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα στο Θεολόγο!

Πραγματική μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, με τη φωτιά στο πευκοδάσος του Θεολόγου, από τις 2:30' το μεσημέρι της Πέμπτης.
Το ένα μέτωπο που είναι από την κάτω πλευρά της εθνικής οδού είναι σε πιο ελεγχόμενη κατάσταση, ωστόσο το δεύτερο από την πάνω πλευρά που κατευθύνεται προς Τραγάνα παραμένει ανεξέλεγκτο και με τη βοήθεια του αέρα μπορεί να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνο.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σώσουν από τις φλόγες δυο μεγάλες κτηνοτροφικες μονάδες της περιοχής που απειλήθηκαν από τη φωτιά. Οι περιμετρικές ζώνες που δημιούργησαν έγκαιρα οι δυνάμεις πυρόσβεσης και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες και να σώσουν τα ζώα (Μοσχάρια, γουρούνια, πρόβατα) , αλλά και τις περιουσίες των ιδιοκτητών των μονάδων.
Το στοίχημα είναι να προλάβουν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι και σταματήσουν τα εναέρια μεσα γιατί μετά τα πράγματα θα γίνουν ιδιαίτερα δύσκολα.
Η αστυνομία από τις 15:30' διέκοψε την κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Προσκυνάς - Θεολόγος και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους.
Δείτε βίντεο από drone (η λήψη εγινε πριν από την άφιξη των εναέριων μέσων πυρόσβεσης)
Δείτε φωτογραφίες:

lamiareport
Διαβάστε Περισσότερα » "Μεγάλη μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα στο Θεολόγο!"

«Σαφάρι» κατά του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και το Περιστέρι - Δείτε φωτογραφίες

Επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή του Δήμου Περιστερίου Αττικής, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Εποπτείας  της  Αγοράς και  Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ), της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, συγκροτήθηκε μικτό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από ελεγκτές των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ, ενώ υπήρξε και η συνδρομή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 2.515 τεμάχια απομιμητικών ειδών (τσάντες και πορτοφόλια), καθώς και 1.400 σήματα δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας. 

Τέλος οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε μια σύλληψη.  Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας.

2_2
3_2
4
protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "«Σαφάρι» κατά του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και το Περιστέρι - Δείτε φωτογραφίες"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news