facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Έβρος: Πολεμικές ιαχές από Τούρκους χωρικούς στα σύνορα με την Ελλάδα - «Ακόμα και η σημαία μας τους τρομάζει» (φώτο)

Απάντηση σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι οι προκλήσεις της Άγκυρας «ανήκουν» μόνο στην πολιτική ηγεσία, έδωσαν μερικοί χωρικοί που μαζεύτηκαν στα σύνορα και σήκωναν μια μεγάλη τουρκική σημαία.

Χωρικοί από το Κεμάλκιοϊ, που είναι ένα από τα συνοριακά χωριά της Ανδριανούπολης κοντά στην Ελλάδα, μπροστά στην μύτη της Ελλάδας, έστησαν μια μεγάλη τουρκική σημαία, ενώ έκαναν δηλώσεις-χαστούκι προς την Ελλάδα. Κόσμος του χωριού κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στον λόφο «του αετού» και δήλωσαν πως: «Για χάρη της πατρίδας και του έθνους, είμαστε έτοιμοι με χαρά να δώσουμε την ζωή μας».

Χωρικοί του συνοριακού χωριού Κεμάλκιοϊ, σύμφωνα με τα tourkikanea, πιστεύοντας πως με το να κάνουν να κυματίσει η ένδοξη τουρκική σημαία θα δώσουν την πιο καλή απάντηση στις παράλογες δηλώσεις της Ελλάδας, έζησαν την χαρά να στήσουν μια μεγάλη τουρκική σημαία στον λόφο «του αετού», που διακρίνεται εύκολα από την Ελλάδα.

«ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ»

Ο Ιζζέτ Κουζουτζού-κοινοτάρχης του χωριού, δήλωσε: «Όλοι ξέρουν την δύναμη του Τούρκου. Κανείς να μην ξεχνά πως το χρώμα της ένδοξης σημαίας μας, είναι από το αίμα των μαρτύρων, εδώ η περιοχή πάρθηκε με το αίμα των μαρτύρων μας και μόνο αν γίνουμε μάρτυρες εμείς θα δοθεί. Κανείς να μην το υποστηρίξει αυτό. Όλοι ξέρουν την δύναμη του Τούρκου.»

«ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Ο Τσετίν Οζγκιούν που είναι ένας από τους συμβούλους της κοινότητας, ανέφερε πως και μόνο οι εγγεγραμμένοι κυνηγοί της Αδριανούπολης, αρκούν για την Ελλάδα και πρόσθεσε πως «Ακόμη και ο εδώ ένδοξος κυματισμός της σημαίας μας, τρομάζει την Ελλάδα».

«ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ»

Ο Ερντάν Ασλάν-επίσης σύμβουλος της κοινότητας του χωριού, ανέφερε πως αισθάνονται τιμή και χαρά που έστησαν την τουρκική σημαία και πρόσθεσε πως «Η Ελλάδα ας φωνάζει όσο θέλει, για την πατρίδα και το έθνος, είμαστε έτοιμοι με χαρά να δώσουμε τις ζωές μας».



pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news