facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Αλεξανδρούπολη: Επέμβαση αστυνομίας και διάλυση γάμου στην Άβαντος λόγω κορονοϊού – Προσαγωγή γαμπρού, πεθερού (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέμβαση της αστυνομίας σε μουσουλμανικό γάμο που πραγματοποιούνταν χθες βράδυ στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, στη διάρκεια του οποίου επικρατούσε τεράστιος συνωστισμός με πάρα πολλά άτομα και χωρίς κανένα μέτρο αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια ΒΙΝΤΕΟ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής όπου επικρατούσε κυριολεκτικά χαμός. Ένα από αυτά ήταν και το συγκεκριμένο, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε.




Στην περιοχή της Άβαντος έφτασαν ομάδας της “ΔΙΑΣ” και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκεί τους καταλογίσθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις, τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.
Κι όλα αυτά όταν η Αλεξανδρούπολη είχε πάνω από 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε γάμο που έγινε πριν δυο εβδομάδες, ενώ αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα απ’ τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.

 evros-news


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news