facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Χαρδαλιάς: Καμία συναυλία με πάνω από 100 άτομα καθιστά σε ανοιχτό χώρο!

Το protothema.gr μετά από τις καταγγελίες των κάτοικων της Ηλείας για την σχεδιαζόμενη συναυλία στην Κουρούτα απευθύνθηκε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και μίλησε με τον ίδιο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος παρακολουθεί το θεμα και ήταν κατηγορηματικός! 

«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. 

Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί...»! 

Αναμένουμε τις εξελίξεις 

Τι προηγήθηκε

Την ώρα που αρκετές περιοχές της χώρας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού, μεγάλη είναι η αγωνία στους κατοίκους της Ηλείας από την προγραμματισμένη για να γίνει σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην περιοχή της Κουρούτας.

Στην Ηλεία είχε καταγραφεί πριν από λίγους μήνες ο πρώτος θάνατος επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού και ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα από την κυβέρνηση. Η αγωνία των κατοίκων έχει να κάνει κυρίως με τους νέους που θα σπεύσουν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας αφού όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής οι νέοι είναι οι υπερμεταδότες του κορωνοιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί κάτοικοι επικοινώνησαν με την αστυνομίαρωτώντας την για τη συγκεκριμένη συναυλία, η οποία θα γίνει στις 22.00 το βράδυ με την αστυνομία να τους αναφέρει ότι θα δώσει το παρών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις κι αν δεν υπάρχουν υπεράριθμοι.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η συναυλία είναι sold out και περιμένουν πολύ κόσμο. Δύο δρόμοι που οδηγούν στον Ιππικό Ομιλο έχουν αποκλειστεί από ομάδες σεκιούριτι και οι πελάτες έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στον χώρο στις 11.30 το βράδυ. Χθες στο ίδιο μέρος ήταν να εμφανιστεί η Λένα Ζευγαρά, αλλά ακύρωσε το event. 

Βίντεο από τις προετοιμασίες:



Ήδη για το συγκεκριμένο event εδώ και ημέρες έχουν κολληθεί αφίσες που διαφημίζουν τη συναυλία καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί.Argyros
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news