facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ρουβίκωνας: Ελεύθερα τα μέλη του για τα τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Ελεύθερα είναι πλέον τα επτά μέλη του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθησαν χθες από τις αστυνομικές αρχές μετά τα τρικάκια που πέταξαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και κατά τη διάρκεια μοτοπορείας. Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία τους άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα από την εισαγγελία σε βάρος των επτά συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες παραβίασαν και κατέλαβαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, προέβησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος έναν αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τους παρεμποδίσει.

Ακόμη, οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν σε βάρος των συλληφθέντων ποινική δίωξη και για το αδίκημα της απείθειας. Ακολούθως, οι επτά κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ωστόσο, η δίκη τους αναβλήθηκε επ’ αόριστον και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news