facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Καιρός: «Ανοίγουν» και πάλι οι ουρανοί – Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες

Σκοτινιάζει σιγά σιγά ο ουρανός, με νέες βροχοπτώσεις και καταιγίδες να πλήττουν και σήμερα την Αττική.
Μετά τον πρωινό ήλιο, αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας αλλά και στην Κρήτη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Στις περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα είναι και η Αττική και ιδιαίτερα το κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με το Meteo, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει χαλάζι στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Τα φαινόμενα μετά το απόγευμα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα σταματήσουν, ενώ τις βραδινές και νυχτερινές ώρες, καταιγίδες αναμένονται στην περιοχή του Βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στην Κεντρική Μακεδονίακαι τη Θράκη.
Άστατος παραμένει ο καιρός και την Τετάρτη, αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες αναμένονται νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. Οι μόνες περιοχές όπου αναμένονται τοπικά φαινόμενα είναι τα ορεινά κυρίως της βόρειας Ελλάδας.

Τα 30αρια επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον χάρτη της ΕΜΥ:


mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news