facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Άντρο ανομίας τα κέντρα αλλοδαπών - Ναρκωτικά, όπλα και μαχαιρώματα σε ΒΙΑΛ και Μόρια

Σε εστίες εγκλημάτων έχουν μετατραπεί τα κέντρα «φιλοξενίας» παράνομων μενταναστών.

Συγκεκριμένα, παραμάγαζα διακίνησης ναρκωτικών έχουν στηθεί στα hot spot των νησιών του βορείου Αιγαίου, όπου φιλοξενούνται μετανάστες. Δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ στη Χίο και στη Μόρια της Λέσβου, όπου έγινε και μαχαίρωμα με δράστη έναν ανήλικο!

Στην δομή παραμονής αλλοδαπών στην ΒΙΑΛ, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στον χώρο όπου διέμενε ένας 24χρονος αλλοδαπός και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 932 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και 31 μικρά νάιλον σακουλάκια στα οποία θα μοίραζε το εμπόρευμά του για να το πουλήσει σε άλλους μετανάστες. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Με τις ίδιες κατηγορίες και για παραβάσεις του νόμου για τα όπλα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης ένας 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Μόρια της Λέσβου, όταν κατασχέθηκαν στην κατοχή του 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,8 γραμμαρίων που προορίζονταν για πώληση, καθώς και δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 8 και 11,5 εκατοστών.

Στη Μόρια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης και ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος επιτέθηκε σε έναν άλλο μετανάστη μέσα στο hot spot και τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news