facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Δημοτικός υπάλληλος έκλεβε αυτοκίνητα με το γερανό της υπηρεσίας!

Ελεύθερος ενόψει προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκε ο 54χρονος δημοτικός υπάλληλος του κεντρικού δήμου, στη Θεσσαλονίκη, που συνελήφθη.

Κατηγορείται ότι χρησιμοποιώντας γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας του έκλεψε από τις αρχές του έτους πέντε αυτοκίνητα, τα οποία πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης!

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκε το μεσημέρι, παρήγγειλε έρευνα, για να εξακριβωθεί και να εκτιμηθεί στο σύνολό της η δράση του και να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση.

Ενόψει της προκαταρκτικής, αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν στην παρούσα φάση κατηγορίες εις βάρος του και κατόπιν αυτού έγινε άρση της κράτησής του.

Τον έπιασαν την ώρα που έκλεβε αυτοκίνητο!

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όταν, στις 11 Μαίου, εντοπίστηκε να κλέβει όχημα.

Κατά τη δικογραφία, είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων, από τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα, όλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται να πούλησε όλα τα οχήματα σε μάντρα ανακύκλωσης, η οποία βρίσκεται περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ελέγχεται για το ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news