facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Καστελόριζο: Γεωτρήσεις νότια του νησιού ανακοίνωσε η Τουρκία

Έρευνες νότια του Καστελόριζου ανακοίνωσε η Τουρκία. Ειδικότερα, ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ ανακοίνωσε πως η Τουρκία θα πραγματοποιήσει και σεισμικές έρευνες αλλά και γεωτρήσεις στις περιοχές που έχει υπογράψει η χώρα με τη Λιβύη.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στην τελετή αναχώρησης του γεωτρύπανου Fatih με κατεύθυνση της Μαύρη θάλασσα που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Ντονμέζ δήλωσε πως «με τη συμφωνία που υπογράψαμε με τη Λιβύη, η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου ήδη κατέθεσε αίτημα στην Γενική Γραμματεία Ερευνών Πετρελαίου για να κάνουμε έρευνες πετρελαίου στις δικές μας περιοχές οικοπέδων. Μετά από την αναγγελία και την ανάρτηση, σε 3-4 μήνες θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τις πρώτες μας δραστηριότητες. Πρώτα σεισμικές έρευνες και με την ανάλυση των δεδομένων θα ξεκινήσουμε τις γεωτρήσεις μας».

Σχετικό tweet έκανε και ο Ερντογάν σημειώνονγας ότι «το τρυπάνι μας στο Fatih διέσχισε τον Βόσπορο αυτήν την σημαντική ημέρα, την 567η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, και έπλευσε στη Μαύρη Θάλασσα για νέους ήχους».

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news