facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Πέτσας: Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό sms

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και ουσιαστικά προανήγγειλε αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων μετακινήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύσκολα μέτρα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τη διασπορά του κοροναϊού, άρα οποιοσδήποτε περιορισμός παρθεί από δω και πέρα είτε χρονικός είτε αφορά στον αριθμό των μετακινήσεων δεν θα θίγει αυτούς τους οποίους είναι συνεπείς» και πρόσθεσε: «Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα. Θα πρέπει όλοι να μένουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν κατάχρηση για να είναι όλη την ημέρα έξω, θα νιώσουν σύσφιξη των μέτρων».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι: «τέτοιου είδους μέτρα είναι να υπάρξει ένας περιορισμός στην ώρα που μπορεί να βγαίνει κανείς, δηλαδή να υπάρχει ένα δίωρο, ένα τρίωρο για μία συγκεκριμένη μετακίνηση, και ένας άλλος περιορισμός που μπορεί να μπει είναι ότι δεν μπορεί να βγαίνει κανείς για περισσότερες από 1-2 φορές για συγκεκριμένες αιτίες».

Επίσης ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε πως οι νέοι αυτοί περιορισμοί έχουν στόχο να βάλουν φρένο στις καταχρήσεις και στην αλόγιστη χρήση SMS στο 13033, όχι να περιορίσουν περαιτέρω τους συνεπείς πολίτες.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news