facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Στα «μαλακά» ο ιδιοκτήτης καφετέριας που έστρωσε τραπέζια και σέρβιρε

Εξάντλησε την επιείκειά του το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με αναστολή ενός έτους τον 64χρονο επιχειρηματία ο οποίος άνοιξε την καφετέριά του, έστρωσε δέκα τραπέζια με 40 καρέκλες και σέρβιρε πελάτες, το περασμένο Σάββατο!

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ζει μόνος στο σπίτι του που βρίσκεται πάνω από την καφετέρια και θέλησε να φτιάξει έναν καφέ σε έξι φίλους του που τον είχαν επισκεφθεί, χωρίς να τους πάρει χρήματα. Επικαλέστηκε, μάλιστα, ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές για οποιονδήποτε λόγο και ότι ήδη ήταν πολύ βαρύ γι' αυτόν το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ που του επιβλήθηκε.

Ο εισαγγελέας αντέτεινε ότι, αν ήθελε να δει τους φίλους του, έπρεπε να κλείσει το κατάστημα και να στείλει sms για σωματική άσκηση ώστε να τους συναντήσει εκτός, ενώ η πρόεδρος του τόνισε ότι δημιούργησε επικίνδυνη κατάσταση για τη διάδοση του κορονοϊού. Ωστόσο, αποφάσισε να δώσει αναστολή ενός έτους στην ποινή του υπό τον όρο να καταβάλλει 300 ευρώ στον λογαριασμό που άνοιξε το υπουργείο Οικονομικών για έκτακτες δαπάνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news