facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Αιχμηρή απάντηση Μπαλατσινού προς Κούλογλου: Εγώ δεν είμαι κρατικοδίαιτη

Αιχμηρή απάντηση σε δημοσίευμα του site tvxs του Στέλιου Κούλογλου έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού αναφορικά με το site jenny.gr.

Στο δημοσίευμα του tvxs αναφερόταν ότι «το site ‘jenny.gr’ της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας ‘Μένουμε Σπίτι’».

«Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις» ανέφερε το άρθρο.

H απάντηση ήρθε άμεσα από την ίδια την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έκανε λόγο για fake news και επισήμανε ότι το site δεν της ανήκει εδώ και έναν χρόνο.

«Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα, η δική μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη» ανέφερε, σε αιχμηρό τόνο, η σύζυγος του υπουργού Υγείας.


Επίσης, το jenny.gr σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η κ. Μπαλατσινού δεν έχει μετοχική σχέση και, επιπλέον, ότι η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» έγινε από το σάιτ δωρεάν:

«Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news