facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Χαρδαλιάς: Περιορισμός κυκλοφορίας στην παραλιακή Πάτρας και Βόλου

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε ότι πρέπει να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη δομή μεταναστών στην Ριτσώνα, συνεχίστηκαν οι ιχνηλατήσεις και τα δείγματα που λήφθησαν ήταν αρνητικά.

Για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε ότι οριστοκοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την εκκένωση του πλοίου από τους μη νοσούντες. Μέχρι το βράδυ θα μεταφερθούν οι αρνητικοί σε 3 ξενοδοχεία όπου θα παραμείνουν για 14 ημέρες

Όπως εξήγησε, συνολικά από τα θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό, η μεγάλη ομάδα είναι 65 Τούρκοι υπήκοοι, 16 Ουκρανοί, 17 Ινδονήσιοι, 5 Έλληνες, 6 Ουζμπεκιστανοί, 2 Μολδαβοί, 2 Κουβανοί, 1 Βούλγαρος, 2 υπήκοοι ΗΠΑ, 1 από το Κιργιστάν και 1 από Λευκορωσία. Οι νοσούντες θα παραμέινουν στο πλοίο σε καραντίνα 14 ημερών .

Ανακοίνωσε περιορισμό κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, από Δευτέρα – Παρασκευή από 2μμ- 8 το πρωί της επόμενης μέρας και τα Σαββατοκύριακα αλλά και στην παραλιακή ζώνη του Βόλου από τη Δευτέρα 6/4 για 14 ημέρες, 12μμ – 8 πμ της επόμενης ημέρας και τα Σαββατοκύριακα.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news