facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Oυχάν: Κάτοικοι μιλούν για 42.000 νεκρούς & όχι 3.200

Για 42.000 και όχι 3.200 νεκρούς που δίνει επίσημα η κινεζική κυβέρνηση, κάνουν λόγο οι κάτοικοι της Ουχάν στο Radio Free Asia. Συγκεκριμένα, τονίζουν πως τα επτά γραφεία τελετών που εδρεύουν στην πόλη τους από την αρχή της περασμένης εβδομάδας άρχισαν, το καθένα από αυτά να παραδίδει καθημερινά 500 τεφροδόχους στις οικογένειες των νεκρών, που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Γεγονός το οποίοι σημαίνει παραδίδονται οι τεφροδόχοι 3.500 νεκρών κάθε 24 ώρες και μέσα σε ένα χρονικό διάστημα, περίπου, 12 ημερών θα έχουν παραδοθεί 42.000 τεφροδόχοι. Το περιοδικό Caixin κατέγραψε την μαρτυρία οδηγού φορτηγού, ο οποίος αποκάλυψε ότι παρέδωσε σε γραφείο τελετών στην περιοχή Χανκού της Ουχάν μέσα σε δύο ημέρες φορτία με 5.000 τεφροδόχους.

Επιπλέον, πηγή κοντά στις αρχές της Χουμπέι δήλωσε πως πολλοί κάτοικοι πέθαναν στα σπίτια τους από τον θανατηφόρο ιό, χωρίς ποτέ να έχει γίνει επίσημη διάγνωση ή να έχουν υποβληθεί σε θεραπεία για τον COVID-19. Η ίδια πηγή ανέφερε στο Radio Free Asia ότι μέσα σε ένα μήνα μόνο έγιναν 28.000 αποτεφρώσεις νεκρών στην Ουχάν και πρόσθεσε πως κάθε γραφείο τελετών παραδίδει δύο φορές την ημέρα στις τοπικές αρχές τα στοιχεία αποτεφρώσεων που έχει εκτελέσει.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news