facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Απάντηση Πέτσα στα «fake news» Ερντογάν: Δεν υπάρχουν νεκροί στα σύνορα - Χονδροειδής παραπληροφόρηση

Προκαλεί ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Anadolu δήλωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ ότι οι Έλληνες στρατιώτες έχουν σκοτώσει δύο άτομα και έχουν τραυματίσει ακόμα ένα.

«Σήμερα οι Έλληνες στρατιώτες σκότωσαν δύο πρόσφυγες. Υπάρχει ακόμη ένας βαριά τραυματίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να κρατούνται με το ζόρι σε μία χώρα. Αυτοί οι άνθρωποι με τη δική τους ελεύθερη βούληση θέλουν να φύγουν από τη χώρα μας».

erdoganborishov-0

«Αύριο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα επισκεφτεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ίσως δουν την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στους πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα. τους συμβουλεύω να δουν τι κάνουν οι αρμόδιοι της Ελληνικής ακτοφυλακής», τόνισε ο Ερντογάν.

Δείτε το tweet του Πρακτορείου Αnadolu για τον Ερντογάν:


Άμεση ήταν η απάντηση της Ελλάδας στον Τούρκο πρόεδρο .

Με νέο tweet στα αγγλικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι σχετικές αναφορές περί πυρών εναντίον ατόμων που προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα αποτελούν «χονδροειδή και εσκεμμένη παραπληροφόρηση: fake news.»



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news