facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Σαντορίνη: Φοβήθηκαν ότι είχε κορονοϊό αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική! Συναγερμός σε πτήση από Αθήνα

Περιστατικό το οποίο εξετάστηκε για να ανιχνευθεί αν πρόκειται για περίπτωση κοροονοϊού, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04-03-2020) σε αεροπορική πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη.

Τα γεγονότα: γύρω στις 17:30 το απόγευμα, προσγειώνεται στη Σαντορίνη, ένα αεροσκάφος (δεν θα αναφέρω το όνομα της εταιρείας). Το πλήρωμα ειδοποιεί, πως μια επιβάτις παρουσιάζει συμπτώματα, ασθένειας.

Αμέσως τίθεται σε εφαρμογή το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, πιθανής διάγνωσης κορωνοϊού. Ειδοποιείται το Νοσοκομείο. Καταφτάνει γιατρός και υγειονομικό προσωπικό που εξετάζει την ασθενή.

Οι υπόλοιποι επιβάτες, κατευθύνονται σε ειδικό απομονωμένο χώρο. Το αεροσκάφος αναχωρεί, κενό επιβατών. Ωστόσο ο γιατρός διαπιστώνει, πως πρόκειται για μια απλή γαστρεντερίτιδα. Ειδοποιείται ο ΕΟΔΥ, που δίνει το πράσινο φως για την αναχώρηση όλων των επιβατών προς τις οικίες ή τα ξενοδοχεία τους. Το μόνο μέτρο, που ζητήθηκε, είναι να καταγραφούν τα στοιχεία τους. Τίποτε άλλο!.

Κι αυτό, για έναν και μόνο λόγο, για να ολοκληρωθεί και το 100% των εργαστηριακών εξετάσεων. Που είναι σαφές πως θα δείξουν πως η αρχική διάγνωση ήταν η ορθή. Αλλά το πρωτόκολλο, ακολουθείται πάντα. Όπως και η ανευθυνότητα του συγκεκριμένου ΜΜΕ, που προχτές έβγαλε, πως σκάει το ηφαίστειο.

santonews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news