facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Έξαλλη η Τουρκία με την στήριξη της ΕΕ στην Ελλάδα: «Τέτοια απάνθρωπη ιδιοτέλεια δεν έχουμε ξαναδεί»

Στη λογική του εντυπωσιασμού μέσω των fake news παραμένει η Τουρκία, η οποία εμφανίζεται ενοχλημένη από την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα.

Παραμένοντας προκλητική, η Άγκυρα επιμένει στην προπαγάνδα περί δήθεν νεκρών στον Έβρο, ενώ εμφανίζεται φανερά δυσαρεστημένη από το γεγονός πως τα νέα «παραμύθια» του Ερντογάν δεν συγκίνησαν την ηγεσία της ΕΕ. Ενώ, μάλιστα, οι Βρυξέλλες καλούν την Τουρκία να σεβαστεί την Κοινή Δήλωση με την ΕΕ για το Μεταναστευτικό, η Άγκυρα εναντιώνεται στις δηλώσεις της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την προσφορά βοήθειας 700 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα και όχι προς την Τουρκία.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, που έγραψε στο Twitter: «Οποιοσδήποτε λέει πως στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Ελλάδα γιατί προστατεύει τα σύνορα της Ευρώπης είναι υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τους φόνους προσφύγων. Τέτοια απάνθρωπη ιδιοτέλεια δεν έχουμε ξαναδεί».



Τη σκυτάλη των fake news πήρε από τον Τούρκο πρόεδρο ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος αύξησε τα δήθεν «θύματα» στους τρεις ενώ υποστήριξε πως η Ελλάδα έδωσε κυνηγετικά όπλα στους αγρότες για να πυροβολούν κατά των μεταναστών. Όπως ήταν φυσικό, δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τη συγκεκριμένη «καταγγελία».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news