facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Κλειστό για προληπτικούς λόγους το πάρκο Τρίτση

Στην απόφαση να παραμείνει κλειστό το πάρκο Τρίτση για προληπτικούς λόγους και για όσο διάστημα χρειαστεί, προχώρησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όπως ανακοινώθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη με δημάρχους της Αττικής.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και η διαχείριση ζητημάτων που προκύπτουν, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η αναγκαιότητα να ληφθούν περιοριστικά μέτρα μετακίνησης των πολιτών σε άλση, πάρκα και πνεύμονες πρασίνου, όπως ο Υμηττός και η Πάρνηθα, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη κινητικότητα πολιτών το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο κ. Πατούλης επεσήμανε την ανάγκη λήψης περιοριστικών μέτρων και γνωστοποίησε ότι σε ότι αφορά στην Περιφέρεια, το πάρκο Τρίτση θα παραμείνει κλειστό για όσο διάστημα χρειαστεί.

Σημειώνεται, ότι η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με την πλατφόρμα e:Presence (https://epresence.gov.gr) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα επαναληφθεί στη μία το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news