facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Απάντηση του Υπουργείου Υγείας στα «αυθόρμητα» καρναβάλια παρά την απαγόρευση

"Αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών, βάζουμε σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπους που ανήκουν σε ευαπθείς ομάδες", τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας, σχολιάζοντας τις "αυθόρμητες" καρναβαλικές εκδηλώσεις που έγιναν σε πόλεις της Ελλάδας, παρά τις συστάσεις των επιστημόνων.

Παρά την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, αυτές "στήθηκαν" αυθόρμητα από πολίτες, που αψήφισαν τις συστάσεις των ειδικών για πιθανό κίνδυνο διασποράς της νόσου COVID-19.

Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του, κάνει για μια ακόμη φορά τη σύσταση να προστατεύσουμε όλοι τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμου και να φτιάξουμε ένα ανθρώπινο τοίχος προστασίας γι' αυτούς.

Δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

"Το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει ότι τα προληπτικά μέτρα που παίρνουμε για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, είναι μέτρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης όλων μας.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών, βάζουμε σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπους γύρω μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Αν θέλουμε κάτι συλλογικό λοιπόν, ας φτιάξουμε ένα ανθρώπινο τείχος προφύλαξης των ευπαθών συμπολιτών μας γιατί μόνο εμείς μπορούμε να τους προστατεύσουμε".

iatropedia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news