facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της που δεν τηρούσε την καραντίνα

Τον ίδιο της το γιο που είχε επιστρέψει από χώρα του εξωτερικού και, παρότι έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, κατήγγειλε στις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, η μητέρα του! Αυτό αποκάλυψαν πηγές του ΓΓΠΠ κατά την συνομιλία τους με δημοσιογράφους, δίνοντας της τα εύσημα για την πράξη της.

Νωρίτερα, κατά την συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει ότι 6.687 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα: «Δεν είναι εύκολο να επιτηρεί κανείς αυτές τις καραντίνες αλλά όλος ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο», υποστήριξε, λέγοντας «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ. Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό, γιατί η μάχη είναι δύσκολη», και προανήγγειλε εντατικοποίηση των ελέγχων και «περισσότερα πρόστιμα».

Αναφορικά με το αν μέχρι πότε θα συνεχιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας και μετά την 6η Απριλίου, όποτε και λήγει, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι «κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια μέτρα θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες.

Συζητάμε με τον κ. Τσιόδρα και με την επιστημονική ομάδα και αποφασίζουμε καθημερινά», πρόσθεσε. Επανέλαβε, δε, ότι «όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι και δεν έχουν μόνο οριζόντιο χαρακτήρα αλλά και επιμέρους απαγορεύσεις στις 13 περιφέρειες -κλάστερ που είναι χωρισμένη η χώρα» (σ.σ. όπως στην περίπτωση του Εχίνου).

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news