facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Έφεραν κρατούμενο με κορωνοϊό, αλλά δεν το είπαν σε κανέναν - καταγγελία αστυνομικού

Διαβάστε την καταγγελία, που μας απέστειλε αστυνομικός - αναγνώστης του bloko.gr:

Βραδινες ωρες της 25/03/2020 μεταφερθηκε στα κρατητηρια Αστυνομικου Τμηματος της Βορειοανατολικης Αττικης (αφου πρωτα οι κρατουμενοι που υπηρχαν ηδη σε αυτα μεταφερθηκαν σε αλλες Υπηρεσιες) κρατούμενος με συμπτώματα κορονοϊου και μεσημβρινες ωρες της 26/03/2020 παρεληφθη απο σταθμο του ΕΚΑΒ προκειμενου να του γινει το σχετικο τεστ.

Στο ιδιο κτιριο μαζι με το Αστυνομικο Τμημα στεγαζονται αλλες δυο Υπηρεσιες, οι οποιες δεν ενημερωθηκαν για το υποπτο κρουσμα, παρα μονο λιγο πριν ο κρατουμενος αυτος μεταφερθει απο το πληρωμα του ΕΚΑΒ οι οποιοι παρελαβαν τον κρατουμενο λαμβανοντας ολα τα μετρα προστασιας (τριπλα γαντια, ολοσωμη στολη, μασκα και γυαλια).

Σημειωτεον οτι πλησιον των κρατητηριων του συγκεκριμενου Αστυνομικου Τμηματος υπαρχουν υλικα αλλα και το αρχειο των υπηρεσιων που εδρευουν στο κτιριο, αρχειο το οποιο χρησιμοποιειται αρκετα συχνα για την διεκπεραιωση υποθεσεων.

Ας ελπιζουμε ο ανθρωπος αυτος να μην νοσει απο τον ιο αυτο και να ειναι καλα στην υγεια του.

Σε καθε περιπτωση το οτι οι συστεγαζομενες Υπηρεσιες δεν ενημερωθηκαν απο την πρωτη κιολας στιγμη, αντικρουει τα μετρα που εχουμε λαβει ως χωρα για τον περιορισμο διαδοσης του ιου.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news