facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τις άδειες ειδικού σκοπού και τα μέτρα για τον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις για τις άδειες σκοπού λόγω κορονοϊού έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Όπως τόνισε, πρέπει η κοινωνία να μείνει "όρθια" και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός σημείωσε: "Ο Πρωθυπουργός με το διάγγελμά του περιέγραψε με σαφήνεια το σχέδιο, την ενότητα, την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την ψυχραιμία που πρέπει να δείξουμε στην αντιμετώπιση αυτής της σοβαρής κρίσης και επίσης την πειθαρχία που θα πρέπει να έχουμε σε ό,τι μας ζητούν οι Αρχές".

Και πρόσθεσε: "Τα σχολεία έκλεισαν με την υπόδειξη των ειδικών, των λοιμωξιολόγων, που έχουν το πρόσταγμα σ αυτούς πειθαρχούμε αυτοί είναι οι ειδικοί επιστήμονες και το δικό τους σχέδιο πρέπει να ακολουθήσουμε. Τα παιδιά είναι φορείς διάδοσης. Θα μπορούσε να επιταχυνθεί πολύ η διάδοση του ιού με πολύ σοβαρές επιπτώσεις κυρίως στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους και σε όσους έχουν ήδη κάποια νοσήματα, οι οποίοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Άρα τα παιδιά μένουν στο σπίτι για να μην υπάρχει συγχρωτισμός και ας έχουν μικρές και καλές παρέες το σπίτι και ας διαβάζουν τα μαθήματά τους".
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news