facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός – Δραματική έκκληση από τις τράπεζες: Μην συρρέετε στα καταστήματα!

Παρέμβαση για το ζήτημα των ουρών που παρατηρήθηκε στις τράπεζες πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, που διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι τα καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για την ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κορωνοϊό, εκπρόσωπος της ΕΕΤ έκανε έκκληση στους πολίτες να μην συνωστίζονται στις τράπεζες.

«Η σημερινή εικόνα δεν δικαιολογείται μετά τα μέτρα και την πρόνοια που έχει λάβει το τραπεζικό σύστημα. Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά. Είναι σαφές ότι η εξυπηρέτησή μας θα πρέπει να γίνει με αυστηρή προσήλωση των μέτρων που έχουν ληφθεί. Χρειαζόμαστε μια πειθαρχημένη ελευθερία για να έχουμε μελλοντικά μια πλήρη ελευθερία», τόνισε η κυρά Χαρούλα Απαλαγάκη, υπενθυμίζοντας ότι η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχο.

Ήδη, από τις 13 Μαρτίου οι τράπεζες κάλεσαν τους πολίτες να συνεχίζουν την οικονομική ζωή τους από απόσταση χωρίς να πάνε στο κατάστημα. «Οι πληρωμές που μπορούν να γίνουν ψηφιακά έγιναν με ουρές, αδικώντας αυτά τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία», σημείωσε, ενώ έδωσε έμφαση και στην ανάγκη προστασίας των εργαζομένων στα τραπεζικά καταστήματα.

«Κάνουμε έκκληση στους πολίτες, διαβεβαιώνουμε τους ανθρώπους που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ότι θα είμαστε κοντά τους να τους εξυπηρετήσουμε», κατέληξε.

protothema

1 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΘΗΝΑ είπε...

Αφού δεν εξαίρεσαν τους δανειολήπτες που καταβάλουν δόσεις βάσει των αποφάσεων του Ν.Κατσέλη και σε όσα πιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων απευθυνθήκαμε σήμερα είπαν να πάμε κανονικά από αύριο να πληρώσουμε (έχουμε δεν έχουμε, επιτρέπεται δεν επιτρέπεται να κυκλοφορείς) τι μας είπε η κα στο Δελτίο Ειδήσεων;;; ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! Καμένα μυαλά. Ούτε ο Κορωνοϊός τέτοια εγκεφαλική βλάβη! Το δε παράδειγμα της Κύπρου (που χειρίστηκε εξαίρετα τα δάνεια όλων) ούτε που το έχουν ακούσει! Δεν πειράζει αύριο όλοι στις τράπεζες να εφαρμόσουμε τις δικαστικές μας αποφάσεις: ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ!
Με όλο το σεβασμό, εισθε όλοι σας ανίκανοι.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news